Hoe Over Te Stappen Naar Het MTS SMART-tarief

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Stappen Naar Het MTS SMART-tarief
Hoe Over Te Stappen Naar Het MTS SMART-tarief

Video: Hoe Over Te Stappen Naar Het MTS SMART-tarief

Video: Hoe Over Te Stappen Naar Het MTS SMART-tarief
Video: Home Assistant. Les 9.4 ADD-ON - Xiaomi Gateway 3, integratie in zigbee2mqtt 2024, April
Anonim

MTS heeft een speciaal Smart-tarief bedacht voor gebruikers die 24 uur per dag mobiel internet nodig hebben. Binnen deze regel kunt u een tarief kiezen dat past bij de hoeveelheid beschikbaar internetverkeer en de kosten van een maandelijks abonnement.

Hoe over te stappen naar het MTS SMART-tarief
Hoe over te stappen naar het MTS SMART-tarief

MTS Smart-tarief

De mobiele operator MTS heeft een speciaal tarief ontwikkeld voor smartphonegebruikers - "Smart". Het belangrijkste voordeel is de lage prijs voor internetdiensten. Bovendien worden de kosten van internet nu niet elke dag betaald, maar maandelijks. Dat wil zeggen, de gebruiker moet een maandelijks abonnementsgeld betalen, en dan wordt hem een bepaalde hoeveelheid mobiel verkeer per maand in rekening gebracht. Alle ongebruikte megabytes "burn-out" en de volgende maand wordt een nieuw "deel" internetverkeer in rekening gebracht.

Nog een nieuwtje - het stadsnummer is goedkoper geworden, nu kost de extra betaling 500 roebel in plaats van 980 roebel tegen de vorige tarieven. Ook in dit tarief worden 400 minuten in rekening gebracht voor het bellen naar alle operators van de thuiszone.

Keuze MTS Smart tarief

Er zijn verschillende opties voor het Smart tarief - Smart-mini, Smart en Smart+. Ze verschillen alleen van elkaar in het aantal aangeboden minuten, internetverkeer, enz.

Het abonnementsgeld voor het Smart-tarief kost 400 roebel. Het omvat 1,5 GB mobiel verkeer zonder snelheidslimiet, 400 minuten voor oproepen naar alle operators, onbeperkt bellen naar MTS-nummers en sms'en tegen 50 kopeken per bericht.

In het geval dat het mobiele internetverkeer is uitgeput, wordt de snelheid verlaagd naar 16 Kb / s. Maar met behulp van een speciale "turboknop" kunt u nog eens 500 MB extra verkeer kopen voor 100 roebel of 2 GB internetverkeer voor 200 roebel (combinaties voor het kopen van extra verkeer vindt u op de website).

Als de oproeplimiet is bereikt, kosten lokale oproepen 2 roebel / min en oproepen naar MTS Rusland - 5 roebel / min. De kosten van interlokale gesprekken binnen Rusland bleven hetzelfde - 14 roebel / min, en sms naar andere steden - 3,80 roebel.

Om naar dit tarief over te schakelen, moet u de combinatie * 111 * 1024 # op uw mobiele telefoon kiezen en op de belknop drukken. Het wijzigen van het tarief is gratis, maar de abonnee moet het account opwaarderen met 450 roebel.

Het Smart-mini-tarief biedt gebruikers 1 GB mobiel internet tegen een abonnementsprijs van 200 roebel / maand. Nadat u deze limiet heeft gebruikt, kunt u met behulp van de "turboknop" extra verkeer kopen. Om over te schakelen naar dit tariefplan, moet u de combinatie * 111 * 1023 # kiezen.

Smart+-abonnees krijgen 3 GB mobiel internet en 1000 minuten voor uitgaande gesprekken. Bovendien, als de gebruiker zich in de thuisregio bevindt, krijgt hij ook 1000 uitgaande sms'jes naar alle nummers in de thuisregio. Om naar dit tarief over te schakelen, kiest u * 111 * 1025 #.

Aanbevolen: