Hoe Over Te Stappen Naar Een Nieuw Tarief In Het Megafon-netwerk

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Stappen Naar Een Nieuw Tarief In Het Megafon-netwerk
Hoe Over Te Stappen Naar Een Nieuw Tarief In Het Megafon-netwerk

Video: Hoe Over Te Stappen Naar Een Nieuw Tarief In Het Megafon-netwerk

Video: Hoe Over Te Stappen Naar Een Nieuw Tarief In Het Megafon-netwerk
Video: Zostań wymiataczem w sprzedaży 2024, April
Anonim

De mobiele operator Megafon maakt klanten vaak blij met nieuwe tariefplannen. U kunt de parameters van de nieuwste tarieven vinden op de website van het bedrijf. Om het tariefplan te wijzigen, volstaat het om naar het Megafon-kantoor te komen, een USSD-verzoek te sturen of de Service-Guide-services te gebruiken.

Hoe over te stappen naar een nieuw tarief in het Megafon-netwerk
Hoe over te stappen naar een nieuw tarief in het Megafon-netwerk

Het is nodig

  • - mobiele telefoon;
  • - voldoende middelen op de balans.

instructies:

Stap 1

Om uw tariefplan te wijzigen, kunt u contact opnemen met de dichtstbijzijnde klantenservice van het Megafon-netwerk. Vraag de operator om je te vertellen over de nieuwe tarieven en kies er een uit. Of stel uw gekozen tariefplan voor. Een medewerker van de hal zal uw tarief wijzigen in een nieuw tarief en na 00:00 uur Moskou-tijd wordt het van kracht. Voor het wijzigen van het tariefplan op kantoor wordt een vergoeding van 40 roebel in rekening gebracht van het telefoonsaldo.

Stap 2

U kunt het tariefplan zelf wijzigen met het USSD-commando. Kies USSD-verzoek * 105 * 20 # op uw telefoon en druk op de belknop. Als reactie ontvang je een bericht met de naam van je huidige tarief en wordt je aangeboden om dit te wijzigen. Als u "2" beantwoordt, wordt de service beëindigd. Als u de nummers 1 terugstuurt, krijgt u alle te wijzigen tarieven te zien. Kies het abonnement dat je leuk vindt en stuur een bericht met het nummer. Als u voldoende saldo op uw saldo heeft en het mogelijk is om het tarief te wijzigen, wordt de operatie voor u bevestigd. Na 12.00 uur gaan de wijzigingen in. U kunt niet meer dan 10 USSD-verzoeken per maand doen. De kosten van het zelf wijzigen van het tariefplan bedragen 30 roebel.

Stap 3

Om het zelfbedieningssysteem “Service-Guide” te gebruiken, gaat u naar de website van het systeem. Voer uw telefoonnummer en wachtwoord in. Als u het wachtwoord voor toegang tot uw persoonlijke account niet meer weet of niet weet, dient u een USSD-verzoek in * 105 * 00 #. Je krijgt een nieuwe code toegestuurd. Ga naar de "Servicegids", selecteer "Diensten en tarief" in het menu en vervolgens "Wijzig het tariefplan". Geef het gewenste tariefplan aan en de datum van overgang ernaar, klik op de knop "Bestellen". Uw tarief verandert op de aangegeven dag.

Stap 4

U kunt ook een SMS-bericht met de code van het gewenste tariefplan sturen naar het nummer 000500, een aanvraag invullen op de Megafon-website, een e-mail sturen naar het e-mailadres dat beschikbaar is in uw regio of contact opnemen met het 0500-callcenter. plan zal veranderen na overweging van de aanvraag of om 12 uur 's ochtends in Moskou.

Aanbevolen: