Hoe Over Te Stappen Naar Een Ander Beeline-tarief?

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Stappen Naar Een Ander Beeline-tarief?
Hoe Over Te Stappen Naar Een Ander Beeline-tarief?

Video: Hoe Over Te Stappen Naar Een Ander Beeline-tarief?

Video: Hoe Over Te Stappen Naar Een Ander Beeline-tarief?
Video: How to start a $1 MILLION business this weekend 2024, April
Anonim

Stap 1

U kunt het tariefplan wijzigen door gratis te bellen naar 0611 naar de Beeline klantenservice (voor particulieren). Neem contact op met de manager, leg hem uit welke actie je wilt ondernemen. U wordt gevraagd de door u in het contract gespecificeerde paspoortgegevens te dicteren. Na enkele minuten activeert de supportmedewerker een nieuw tariefplan, dat wordt

Hoe over te stappen naar een ander Beeline-tarief?
Hoe over te stappen naar een ander Beeline-tarief?

instructies:

Stap 1

U kunt het tariefplan wijzigen door gratis te bellen naar 0611 naar de Beeline klantenservice (voor particulieren). Neem contact op met de manager, leg hem uit welke actie je wilt ondernemen. U wordt gevraagd de door u in het contract gespecificeerde paspoortgegevens te dicteren. Binnen enkele minuten activeert de ondersteuningsmedewerker een nieuw tariefplan, dat geldig wordt op dezelfde dag of vanaf de eerste dag van de volgende maand - het hangt allemaal af van uw wens.

Stap 2

Als u een rechtspersoon vertegenwoordigt, stuur dan een brief met een aanvraag per fax naar het telefoonnummer van Beeline, dat u kunt vinden op de website www.beeline.ru, of ga zelf naar het dichtstbijzijnde kantoor, waar u wordt gevraagd een formulier om een wijziging van het tariefplan aan te vragen. Voor abonnees die een kredietbetalingssysteem gebruiken, wordt het tariefplan pas gewijzigd nadat de factuur is opgemaakt.

Stap 3

Via internet kunt u overstappen naar een ander tarief. Ga hiervoor naar de Beeline-website (www.beeline.ru). Zoek in de sectie "Individuele klanten" het item "Support" en open vervolgens in de sectie "Mobiele communicatie" "Abonnementsdiensten". Selecteer in de weergegeven lijst "Het tariefplan wijzigen". Een bijbehorende instructie verschijnt op het scherm. Doorloop alle nodige stappen en het nieuwe tariefplan wordt geactiveerd. Op deze site kunt u ook informatie krijgen over alle beschikbare tarieven.

Stap 4

Neem contact op met het dichtstbijzijnde Beeline-kantoor, neem uw paspoort mee om vast te stellen dat het nummer van u is. Het kantoorpersoneel zal u helpen bij het kiezen van een tariefplan dat voor u geschikt is en het activeren ervan.

Stap 5

Als u bij het wijzigen van het tarief het stadsnummer wilt wijzigen in een federaal nummer, of omgekeerd, stuur dan in het eerste geval een brief met een aanvraag per fax en in het tweede geval neemt u contact op met een van de Beeline-kantoren.

Stap 6

Soms is het voor de diensten van het overstappen van het ene tariefplan naar het andere nodig om een forfaitair bedrag per keer op de rekening van de operator te storten. Maar vergeet niet dat het kiezen van de beste optie u meer geld zal besparen dan u zou betalen om uw tarief te wijzigen.

Aanbevolen: