Punten Verzamelen In "Megafon"

Inhoudsopgave:

Punten Verzamelen In "Megafon"
Punten Verzamelen In "Megafon"

Video: Punten Verzamelen In "Megafon"

Video: Punten Verzamelen In
Video: Вы пишете тесты неправильно. Виталий Левченко, Megafon.tv. 2024, Mei
Anonim

Bijna alle mobiele operators creëren bonusprogramma's voor hun abonnees waarmee ze punten kunnen verzamelen voor verschillende acties (bijvoorbeeld een account aanvullen, inkomende oproepen ontvangen) en deze inwisselen voor gratis minuten of internetverkeer.

Hoe punten te verzamelen in
Hoe punten te verzamelen in

instructies:

Stap 1

Lees de voorwaarden van het Megafon-Bonus-programma op de officiële website https://www.megafon-bonus.ru/save/ om meer te weten te komen over nieuwe promoties en mogelijkheden om bonuspunten te verzamelen.

Stap 2

Word lid van dit programma om punten te kunnen verzamelen in Megafon. Stuur hiervoor een gratis sms vanaf je telefoon met de tekst 5010 naar het speciale verkorte nummer 5010. Je kunt je ook aanmelden voor Megafon-Bonus door te bellen naar 0510 of met het commando *105#.

Stap 3

Verzamel punten in "Megafon", waarvoor alle communicatiediensten worden gebruikt (bellen, berichten, mobiel internet). Voor elke RUB 30 die aan deze diensten wordt besteed, ontvangt u één bonuspunt. Punten worden toegekend op basis van het bedrag dat u in de voorgaande kalendermaand hebt uitgegeven. Controleer het huidige aantal bonuspunten. Stuur hiervoor een bericht met het nummer 0 tot 5010.

Stap 4

Profiteer van promotionele aanbiedingen om punten te krijgen in Megafon. Als u bijvoorbeeld een netbook, telefoon, smartphone of ander mobiel apparaat koopt in kantoren van het merk Megafon, ontvangt u extra punten op uw bonusaccount. Het aantal ontvangen punten kan worden bekeken in de lijst op de website van het programma

Stap 5

Gebruik de Multifon-service om extra punten te krijgen. Hiermee kunt u mobiele diensten gebruiken met uw computer. Voor het gebruik ervan worden de ontvangen punten voor de kosten van mobiele communicatie verhoogd met een bepaald percentage.

Stap 6

Gebruik uw MegaFon-Citibank-kaart om extra bonuspunten op uw account te ontvangen. Voor de eerste aankoop met deze kaart ontvangt u 100 bonusminuten en voor elke 100 roebel die u besteedt - één bonuspunt.

Aanbevolen: