Punten Overzetten Naar Geld Op Megafon

Inhoudsopgave:

Punten Overzetten Naar Geld Op Megafon
Punten Overzetten Naar Geld Op Megafon

Video: Punten Overzetten Naar Geld Op Megafon

Video: Punten Overzetten Naar Geld Op Megafon
Video: Geld overboeken bij de ATM. Zo doe je dat! 2024, April
Anonim

De operator Megafon biedt zijn klanten een speciaal bonussysteem aan: een bepaald aantal punten wordt bijgeschreven op het account van de abonnee voor het bellen. Heel vaak zijn gebruikers van de diensten van de operator geïnteresseerd in het omzetten van punten in geld op Megafon.

Punten kunnen niet alleen worden omgezet in geld, maar ook in waardevolle geschenken
Punten kunnen niet alleen worden omgezet in geld, maar ook in waardevolle geschenken

instructies:

Stap 1

Punten worden op Megafon als volgt verzameld: voor elke uitgegeven 30 roebel wordt 1 punt op de rekening bijgeschreven; bij afwezigheid van een negatief saldo gedurende de maand - 2 punten; als verjaardagscadeau - 5 punten; voor het gebruik van de "Mood"-service - tot 10 punten, enz. Een meer gedetailleerde lijst van operaties waarvoor bonussen worden opgebouwd, kan worden bekeken op de officiële website van de operator. Gebruik het USSD-commando * 115 * 0 # of * 100 # om het huidige aantal punten te achterhalen.

Stap 2

U kunt punten op Megafon in geld omzetten met een speciaal USSD-commando. Kies * 115 * (pakketcode) # 1 en druk op de beltoets. De pakketcode is het bedrag in roebels dat u wilt ontvangen. Momenteel zijn de volgende pakketten beschikbaar voor abonnees: 005, 010 (respectievelijk 5 of 10 roebel), 030, 050, (30 of 50 roebel), 100, 150 (100, 150 roebel). Dus als u punten wilt inwisselen voor een bedrag van 150 roebel, kiest u * 115 * 2 * 150 #. Houd er rekening mee dat deze uitwisseling niet altijd mogelijk is. U kunt informatie vinden over mogelijke beperkingen op de website van de exploitant of in de Megafon-helpdesk.

Stap 3

U kunt op Megafon punten in geld omzetten door te bellen naar 8-800-550-05-00 (of het verkorte nummer 0500 te bellen). Ga naar het spraakmenu-item "Mobiele telefonie" en luister naar de aanwijzingen. Om tijd te besparen, kunt u direct naar het gedeelte "Megafon Bonus" gaan door op 5 te drukken. Volg de aanwijzingen en selecteer en activeer de juiste beloning.

Stap 4

Gebruik uw persoonlijke account "Service Guide" op de officiële website van Megafon, waar u ook geld kunt krijgen voor de verzamelde punten. Om toegang te krijgen tot het systeem, stuurt u een sms met de code 41 naar het nummer 000105. U kunt uw persoonlijke account ook rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoon invoeren door het commando * 105 # te kiezen. Selecteer de sectie "Megafon Bonus" en wissel punten in voor geld.

Stap 5

De verzamelde punten kunnen niet alleen worden ingewisseld voor geld, maar ook voor gratis bellen naar abonnees van andere mobiele operators, sms-pakketten, internetverkeer of verschillende souvenirs van de operator: pennen, flitskaarten, sleutelhangers, mokken en andere handige geschenken. U kunt op de website van de Megafon-operator ontdekken welke incentives beschikbaar zijn voor abonnees in uw regio en hoe u ze kunt krijgen door de sectie "Hoe punten uitgeven" te openen.

Aanbevolen: