Punten Overzetten Op Megafon

Inhoudsopgave:

Punten Overzetten Op Megafon
Punten Overzetten Op Megafon

Video: Punten Overzetten Op Megafon

Video: Punten Overzetten Op Megafon
Video: Прошивка Huawei E5186 (Megafon R300-1) с правкой nvram. 2024, Maart
Anonim

Voor al zijn gebruikers gebruikt "Megafon" zijn eigen beloningssysteem, waarmee een bepaald aantal punten wordt verdiend voor de periode van het gebruik van mobiele communicatie, voor het aanvullen van het account en voor de tijd van oproepen. Al deze punten worden geleidelijk verzameld en later kunnen ze worden ingewisseld voor communicatiediensten of materiële beloningen ontvangen - verschillende geschenken.

Punten overzetten op Megafon
Punten overzetten op Megafon

Het is nodig

  • - SIM-kaart "Megafon";
  • - telefoon.

instructies:

Stap 1

Megafon geeft cadeaus aan haar klanten. U kunt ze krijgen door lid te worden van het "Megafon-Bonus"-programma, waarvoor mobiele gebruikers geen moeite hoeven te doen. Alle abonnees, met uitzondering van rechtspersonen en individuele ondernemers, worden automatisch lid van het programma en beginnen Megafon-diensten te gebruiken. Aansluiting om deel te nemen aan het programma is ook niet vereist.

Stap 2

Aan het einde van elke maand worden punten toegekend aan communicatiegebruikers. Voor elke dertig minuten gesprek krijgt de abonnee één punt, voor de maandelijkse afwezigheid van een negatief saldo op de rekening - twee punten, voor de periode dat u het Megafon-netwerk gebruikt, kunt u maximaal vijf punten krijgen. De speciale service "Mood" helpt de accumulatie van bonuspunten te versnellen, waarvan het gebruik uw bonussaldo met nog twee punten zal verhogen. Meer informatie over deze service is te vinden op de officiële Megafon website.

Stap 3

Controleer uw bonusaccount voordat u een beloning voor uzelf kiest. Kies hiervoor het commando [* 100 # call button] of [* 115 * 0 # call call]. Je kunt ook een gratis sms sturen met het nummer 0 naar nummer 5010. Als je weet hoeveel punten je op je account hebt, kun je de beloning kiezen die je nodig hebt - minuten gratis communicatie, sms-pakketten, mms, internetverkeer, souvenirs en andere geschenken.

Stap 4

Als u bijvoorbeeld 5 minuten gratis wilt communiceren naar het Megafon-nummer ter waarde van tien punten, stuurt u [* 115 * 555 # call] of sms met de tekst 555 naar 5010.

Stap 5

30 gratis minuten voor een gesprek met een Megafon-abonnee kost 50 punten. Om deze beloning te ontvangen, belt u [* 115 * 604 # call] of stuurt u een sms met de tekst 604 naar 5010.

Stap 6

Er worden 150 punten van uw account afgeschreven om 120 minuten gratis te praten. Het nummer van het verzoek voor een vrije tijd is [* 115 * 606 # bellen], om het sms-verzoek naar het nummer 5010 te gebruiken, stuur de sms 606.

Stap 7

U kunt de verzamelde punten ook inwisselen voor gratis communicatie met abonnees van andere mobiele communicatie, de aankoop van sms-pakketten, internetverkeer of een souvenir ontvangen van uw favoriete operator: een pen, sleutelhanger, flashgeheugen, een mok en vele andere nuttige geschenken.

Stap 8

Meer informatie over de catalogus van beloningen en de voorwaarden van hun aankoop is te vinden op de officiële website van de exploitant in de sectie "Hoe punten uitgeven".

Aanbevolen: