Het Volume Op Een Samsung-telefoon Verhogen

Inhoudsopgave:

Het Volume Op Een Samsung-telefoon Verhogen
Het Volume Op Een Samsung-telefoon Verhogen

Video: Het Volume Op Een Samsung-telefoon Verhogen

Video: Het Volume Op Een Samsung-telefoon Verhogen
Video: Secret Hidden Audio Mod For Your Samsung Galaxy 2024, Mei
Anonim

Je merkt vaak hoe op Samsung-telefoons de melodie anders klinkt dan op een computer, vooral op dunne modellen. Om het volume van een melodie te verhogen, volstaat het om de melodie met een paar eenvoudige stappen te verwerken.

Het volume op een Samsung-telefoon verhogen
Het volume op een Samsung-telefoon verhogen

instructies:

Stap 1

Om een melodie te verwerken, heb je een audio-editor nodig. Het meest optimaal is het gebruik van audio-editors zoals Sony Sound Forge of Adobe Audition. Deze audio-editors hebben voldoende functionaliteit om een beltoon voor een mobiele telefoon te verwerken. Je kunt ze vinden met behulp van een zoekmachine. Download, installeer en voer het programma van uw keuze uit en upload het bestand daarnaartoe.

Stap 2

Bepaal het begin en einde van de toekomstige track, zet de schuifregelaar op het begin van de toekomstige melodie en selecteer dit segment. Klik op de knop "verwijderen" en voer dezelfde bewerking uit, waarbij u de opening markeert vanaf het einde van de toekomstige melodie tot het einde van het bewerkte nummer. Luister naar het resultaat en zorg ervoor dat dit nummer precies de melodie is die je op je mobiel wilde zetten.

Stap 3

Markeer het resulterende nummer en laat het klinken met een grafische equalizer. Selecteer het hele nummer en zoek het item "Grafische equalizer" op het tabblad "Effecten". Maximaliseer de hoge frequenties door de lage frequenties te verminderen. Luister na elke niveauwisseling naar het nummer om er zeker van te zijn dat het welluidend klinkt. Nadat u het gewenste resultaat heeft bereikt, klikt u op de knop "Toepassen".

Stap 4

Verhoog het volume van de track met het effect "Normalize" of "Volume Up". Verhoog het volume met vijf procent totdat u een schending van de eufonie waarneemt. Bewaar kopieën van de track na elke stap.

Stap 5

Nadat u klaar bent met bewerken, kopieert u alle resulterende tracks naar uw mobiele telefoon. U kunt dit doen door uw telefoon te synchroniseren met een computer via een datakabel of door een kaartlezer te gebruiken als uw telefoon geheugenkaarten ondersteunt. Test de resulterende tracks en kies het beste geluid.

Aanbevolen: