Een Telefoon Betalen Met Een Ontvangstbewijs

Inhoudsopgave:

Een Telefoon Betalen Met Een Ontvangstbewijs
Een Telefoon Betalen Met Een Ontvangstbewijs

Video: Een Telefoon Betalen Met Een Ontvangstbewijs

Video: Een Telefoon Betalen Met Een Ontvangstbewijs
Video: Betalen met je smartphone 2024, Mei
Anonim

Een ontvangstbewijs is een speciaal document dat is ontworpen om te betalen voor diensten of goederen. Als u een vaste telefoon wilt laten betalen, kunt u dit doen op de MGTS-website door uw gegevens in een speciaal formulier te specificeren en het voltooide document af te drukken.

Een telefoon betalen met een ontvangstbewijs
Een telefoon betalen met een ontvangstbewijs

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - Printer.

instructies:

Stap 1

Ga naar de website https://formz.ru/forms/kvitanciya_mgts/ om een betalingsbewijs voor een vaste telefoon te ontvangen. Selecteer in het veld "Datum" de gewenste datum waarvoor u het document wilt genereren. Selecteer vervolgens in de vervolgkeuzelijst het vereiste communicatieservicecentrum voor betaling, afhankelijk van uw woongebied.

Stap 2

Voer vervolgens in de volgende velden informatie over uzelf in: code en telefoonnummer, achternaam, voornaam, patroniem, volledig huisadres. Geef vervolgens aan voor welke betalingstermijn u de bon moet intrekken. Voer het jaar in, controleer de vereiste maanden.

Stap 3

Voer uw betalingsgegevens in: het bedrag aan maandelijkse of tijdgebaseerde telefoonkosten, betalingen voor andere diensten. U kunt deze informatie halen uit de factuur van MGTS. Indien nodig kunt u in het veld "Overige" ook het bedrag van het voorschot invullen. Het veld "Totaal te betalen" wordt automatisch ingevuld op basis van de door u ingevoerde gegevens.

Stap 4

Klik vervolgens op de knop "Controleren", als er fouten zijn, zal het systeem deze in rood markeren. Klik vervolgens op de knop "Afdrukken" en wacht tot het document is afgedrukt.

Stap 5

Gebruik de ontvangen bon om de telefoon te betalen. Om dit te doen, moet u naar het dichtstbijzijnde filiaal van het MGTS-communicatiecentrum gaan en betalen voor een vaste telefoon. Houd er rekening mee dat u binnen twintig dagen na facturering voor verleende diensten moet betalen.

Stap 6

U kunt ook een voorschot betalen op het moment van betaling, waarbij u zelfstandig een extra bedrag bepaalt. U kunt het bedrag van de betaling te weten komen zonder op een factuur te wachten, vanaf de zevende dag van elke maand in een filiaal van Sberbank of Russia. Als u de telefoon na de 28e betaalt, wordt de betaling pas volgende maand op uw rekening bijgeschreven en wordt er natuurlijk geen rekening mee gehouden bij het maken van een factuur ervoor.

Aanbevolen: