Het Volume In Een Nummer Verhogen

Inhoudsopgave:

Het Volume In Een Nummer Verhogen
Het Volume In Een Nummer Verhogen

Video: Het Volume In Een Nummer Verhogen

Video: Het Volume In Een Nummer Verhogen
Video: 🔊 ZO PAS JE HET VOLUME VAN EEN GELUIDSFRAGMENT AAN | 🔊 Audacity tutorial (eenvoudige oplossing!) 🔊 2024, April
Anonim

De meesten van ons gebruiken veel muziek in ons leven - sommige voor de lol en sommige voor werk. Het gebeurt zo dat je het volume van een enkel fragment van een track of het volume van het hele nummer moet verhogen. Dit kan om verschillende redenen nodig zijn, bijvoorbeeld voor een fonogram, of om een audiotrack voor een film te maken, of om gewoon te bellen. Het is niet moeilijk om het volume van een nummer te verhogen, een eenvoudige muziekeditor is voldoende.

Het volume in een nummer verhogen
Het volume in een nummer verhogen

Noodzakelijk

  • - Computer
  • - Internet

instructies:

Stap 1

Open de track via de editor. Klik hiervoor op het menu "Bestand" en klik in het vervolgkeuzemenu op de knop "openen". Open het bestand en wacht tot het downloaden is voltooid.

Stap 2

Selecteer de hele track met de muis. Klik op het menu "Effecten", ga vervolgens naar het menu "Amplitude / Normalisatie" en klik in het vervolgkeuzemenu op het item "Normaliseren". Selecteer het gewenste niveau, beginnend bij honderd procent, bijvoorbeeld honderdtwintig of honderdvijftig. Klik op "OK".

Stap 3

Luister naar de track na verwerking. Zorg ervoor dat het geluidsniveau niet te hoog is en dat alle geluiden natuurlijk klinken zonder vervorming. Herhaal de vorige stap als het geluid niet hoog genoeg is.

Stap 4

Als het volume te hoog blijkt te zijn, maakt u de laatste stap ongedaan en herhaalt u de normalisatie met een lager percentage. Herhaal zo vaak als nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.

Stap 5

Open het menu "Bestand" en klik vervolgens op de knop "Opslaan". Sla de track op met dezelfde naam of een andere.

Aanbevolen: