Het Volume Op Samsung Verhogen

Inhoudsopgave:

Het Volume Op Samsung Verhogen
Het Volume Op Samsung Verhogen

Video: Het Volume Op Samsung Verhogen

Video: Het Volume Op Samsung Verhogen
Video: Secret Hidden Audio Mod For Your Samsung Galaxy 2024, Mei
Anonim

Het meest voorkomende nadeel van Samsung-telefoons is het gebrek aan luidsprekervolume. Het is gevaarlijk om het volume te wijzigen met programma's, omdat dit de luidspreker kan beschadigen. Het is optimaal om het volume van de originele melodie te verhogen.

Het volume op Samsung verhogen
Het volume op Samsung verhogen

instructies:

Stap 1

Om de track aan te passen om als melodie op je mobiel af te spelen, moet je een audio-editor gebruiken. De beste optie zou zijn om Adobe Audition of Sony Sound Forge te gebruiken. Deze editors hebben de beste compressiekwaliteit en functionaliteit, voldoende voor volledige trackaanpassing. Download en installeer een van deze programma's.

Stap 2

Start de audio-editor en open vervolgens het bestand dat bedoeld is om ermee te bewerken. Je kunt de track ook gewoon naar het werkgebied van het programma slepen. Selecteer de volledige lengte van de track en gebruik vervolgens het grafische equalizer-effect. Net als bij de standaard equalizer in mp3-spelers, verandert het het afspeelbereik.

Stap 3

Versterk de hoge en middenfrequenties en verminder de lage. Feit is dat de mobiele luidspreker niet is ontworpen voor lage frequenties, maar perfect hoge en middenfrequenties weergeeft. Het afspeelvolume lijkt u misschien onvoldoende, maar let hier niet op, want nu is het uw taak om het frequentiebereik te wijzigen en niet het volume te verhogen. Sla de resulterende track op.

Stap 4

Om het volume van het resulterende audiobestand te verhogen, moet u het effect "Normaliseren" of "Volume verhogen" gebruiken. Selecteer de hele track en start vervolgens een van deze effecten. Verhoog het volume in stappen, elke stap mag niet meer dan vijf procent van het totale volume zijn. Bewaar elk resultaat dat u krijgt.

Stap 5

Kopieer alle resulterende bestanden naar uw telefoon met behulp van een kaartlezer, datakabel of een van de draadloze interfaces voor gegevensoverdracht. Het kopiëren van alle tracks die zijn verkregen als resultaat van het bewerken is noodzakelijk, omdat je de welluidendheid van een melodie alleen kunt evalueren door ernaar te luisteren op een computer. Luister ernaar op je telefoon en kies degene met zowel het hoogste volume als het helderste geluid.

Aanbevolen: