Het Volume Van Een Beltoon Verhogen

Inhoudsopgave:

Het Volume Van Een Beltoon Verhogen
Het Volume Van Een Beltoon Verhogen

Video: Het Volume Van Een Beltoon Verhogen

Video: Het Volume Van Een Beltoon Verhogen
Video: How To Increasing Ringtone Volume gradually grow to the level you set 2024, Mei
Anonim

Met de komst van de mogelijkheid om mp3 op een ringtone te installeren, gebruiken de meeste bezitters van mobiele telefoons deze mogelijkheid om geen oproep te missen door luide melodieën in te stellen. In feite kan elk nummer, ongeacht het formaat, luid genoeg worden gemaakt om als beltoon te worden ingesteld. Om dit te doen, volgt u gewoon een reeks eenvoudige stappen.

Het volume van een beltoon verhogen
Het volume van een beltoon verhogen

Noodzakelijk

Adobe Audition of Sony Sound Forge

instructies:

Stap 1

Om het volume van een melodie te verhogen, hebt u een gespecialiseerde audio-editor nodig. Er zijn veel programma's om het algehele volume van een nummer te verhogen, maar geen van hen garandeert het behoud van de eufonie van de muziek. Gebruik Adobe Audition of Sony Sound Forge - deze editors hebben een hoge verwerkingskwaliteit en voldoende functionaliteit om de gewenst resultaat zonder kwaliteitsverlies. Download en installeer een van deze editors.

Stap 2

Start de audio-editor en open het nummer dat je nodig hebt. Om dit te doen, kunt u ofwel een nummer openen via het menu "Bestand - Openen", of de melodie eenvoudig naar het programmaveld slepen. Bepaal de grenzen van de toekomstige melodie. Het is helemaal niet nodig om de hele track op de oproep in te stellen, het is voldoende om dertig tot veertig seconden te knippen. Gebruik de cursor om die delen van de track te markeren die u niet nodig hebt en verwijder ze vervolgens met de "delete"-knop.

Stap 3

Selecteer de resulterende track met de cursor en gebruik vervolgens de grafische equalizer om de frequenties van de track te wijzigen. Dit is nodig om de track aan te passen voor weergave op een mobiele telefoon. Het is noodzakelijk om de lage frequenties te verminderen, de hoge en middentonen gedeeltelijk te verhogen of ze op hetzelfde niveau te laten. Zorg ervoor dat de overgangen vloeiend zijn. Zorg ervoor dat u de resulterende variatie speelt voordat u de wijzigingen toepast.

Stap 4

Gebruik het effect "normaliseren" of "volume omhoog" om het algehele volume van de melodie te verhogen nadat de nadruk van frequenties is gewijzigd met een grafische equalizer. Verhoog het volume tien tot vijftien procent en luister dan naar het resulterende nummer. Verhoog het volume totdat u het gewenste niveau bereikt. Test de resulterende versie door deze naar uw telefoon te kopiëren en ernaar te luisteren.

Aanbevolen: