Hoe Het Nummer Van De MTS-simkaart Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nummer Van De MTS-simkaart Te Achterhalen?
Hoe Het Nummer Van De MTS-simkaart Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Nummer Van De MTS-simkaart Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Nummer Van De MTS-simkaart Te Achterhalen?
Video: Sim Card 19 Digits Details How to find sim what is 19 digits no.in sim card? Full details Hindi 2017 2024, Mei
Anonim

Een persoon in zijn leven verandert minstens meerdere keren zijn mobiele telefoonnummer. Het is in de eerste paar weken dat er voortdurend verwarring is met nieuwe nummers - je kunt bijvoorbeeld hun volgorde vergeten of het nummer helemaal niet onthouden. Voor haar abonnees heeft MTS verschillende manieren bedacht om hun eigen nummer te achterhalen.

Hoe het nummer van de MTS-simkaart te achterhalen?
Hoe het nummer van de MTS-simkaart te achterhalen?

Noodzakelijk

Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

De herinneringsservice is een gratis service en u kunt deze in Rusland gebruiken, zelfs als uw saldo minder dan nul is. MTS biedt verschillende manieren om informatie te verduidelijken: met een USSD-verzoek en een oproep naar de ondersteuningsdienst.

Stap 2

Om alle acties uit te voeren om het nummer te herinneren, moet de simkaart van de MTS-operator in de telefoon zijn geïnstalleerd en in de wachtstand staan.

Stap 3

De eerste methode is het populairst onder abonnees. Dit komt doordat het niet nodig is om te wachten op een reactie van een contactcenter specialist. Door het commando * 123 # op uw apparaat te kiezen en op de beltoets te drukken, ziet u het nummer op het scherm in het federale 11-cijferige formaat.

Stap 4

U kunt contact opnemen met de ondersteuningsdienst door 0887 te bellen, waarna u het gewenste item moet selecteren. Meestal vraagt de mobiele provider je in veel regio's om het cijfer 0 in te drukken, waarna je automatisch wordt doorgeschakeld naar een specialist. Een medewerker van het bedrijf dicteert je nummer of stuurt het via sms.

Stap 5

Een andere zeer "alledaagse" manier om uw nummer te achterhalen, is door bijvoorbeeld uw vriend te bellen op een mobiele of vaste telefoon met een identificatienummer. Maar als u besluit om op deze manier te handelen, moet het saldo het vereiste bedrag hebben, aangezien een minuut gesprek volgens het tariefplan een bepaald bedrag kost.

Stap 6

Ook moet bij het kopen van een simkaart een nummer in het federale formaat op de verpakking worden geregistreerd.

Aanbevolen: