Het Opstartscherm Retourneren

Inhoudsopgave:

Het Opstartscherm Retourneren
Het Opstartscherm Retourneren

Video: Het Opstartscherm Retourneren

Video: Het Opstartscherm Retourneren
Video: Enable the NEW BOOT ANIMATION on Windows 11! 2024, Mei
Anonim

De screensaver in de mobiele telefoon verschijnt gedurende een bepaalde tijd in de standby-modus van het apparaat volgens de door u of door de fabrikant ingestelde parameters. Het kan ook worden uitgeschakeld in het menu van uw mobiele apparaat. Dit is ook het geval voor andere apparaten - draagbare spelers, laptops, computers, enzovoort.

Het opstartscherm retourneren
Het opstartscherm retourneren

instructies:

Stap 1

Als u de schermbeveiliging van de telefoon die bij aankoop op uw mobiele apparaat was geïnstalleerd, wilt retourneren, gaat u naar het hoofdmenu en zoekt u naar het gedeelte voor energiebeheer. Zoek de opties voor het inschakelen en weergeven van de schermbeveiliging, stel de tijd in waarop deze in de stand-bymodus moet verschijnen en pas de wijzigingen toe.

Stap 2

Als de screensaver is gewijzigd, selecteert u degene die u nodig hebt uit de lijst met beschikbare. Houd er rekening mee dat voor sommige telefoons de screensaver kan terugkeren wanneer het huidige thema van het mobiele apparaat wordt gewijzigd, evenals in de huidige modi.

Stap 3

Ga naar het configuratiescherm van je telefoon en selecteer weergave-instellingen. Ga naar het instellingenmenu van de screensaver door de tijd in te stellen waarop het in de standby-modus verschijnt, en door degene die je leuk vindt te selecteren in de lijst met beschikbare. Voor sommige telefoonmodellen is ook het downloaden van nieuwe screensavers beschikbaar.

Stap 4

Let tegelijkertijd op de overeenstemming van de resolutie-instellingen van de gedownloade elementen met de weergaveresolutie van uw mobiele apparaat. Het screensaverbestand wordt overgedragen door de telefoon te koppelen met een pc via USB-kabels of een draadloze Bluetooth-verbinding. Raadpleeg de downloadpagina en de gebruikershandleiding van de telefoon die bij elk model wordt geleverd voor meer informatie over het installatieproces.

Stap 5

Zet je telefoon terug naar de fabrieksinstellingen als je de originele schermbeveiligingsinstellingen wilt herstellen. Ga hiervoor naar het menu voor het beheren van uw mobiele apparaat en selecteer het item "Initiële instellingen", waarna u hoogstwaarschijnlijk wordt gevraagd om een beveiligingscode in te voeren, die standaard 00000, 12345 enzovoort is. Na het resetten van de instellingen, keert de screensaver terug naar zijn plaats, evenals andere instellingen op uw telefoon die door u zijn gewijzigd tijdens de operatie sinds de aankoop of de laatste terugdraaiing van het systeem.

Aanbevolen: