Overstappen Van Beeline Naar MTS

Inhoudsopgave:

Overstappen Van Beeline Naar MTS
Overstappen Van Beeline Naar MTS

Video: Overstappen Van Beeline Naar MTS

Video: Overstappen Van Beeline Naar MTS
Video: Перевожу деньги с Билайна на любого оператора за пол минуты 2024, Mei
Anonim

Van het overstappen naar een andere mobiele operator, mensen met een lijst met contactpersonen die meer dan honderd mensen bevatten, worden tegengehouden door één overweging: hoe ze al hun vrienden, collega's en familie kunnen informeren over hun nieuwe gegevens. Bij het overstappen naar MTS is dit probleem echter eenvoudig op te lossen met behulp van de dienst “Mijn nieuw nummer”. Dus, als je uiteindelijk hebt besloten om afscheid te nemen van Beeline en een MTS-abonnee te worden, kies dan een geschikt tarief en maak verbinding.

Overstappen van Beeline naar MTS
Overstappen van Beeline naar MTS

Noodzakelijk

Het paspoort

instructies:

Stap 1

Kies het meest geschikte tariefplan voor jezelf uit de huidige aanbiedingen van het MTS-bedrijf. Als u zelf geen keuze kunt maken, gebruik dan de online service voor het selecteren van het optimale tarief op de website van het bedrijf https://www.mts.ru/tariffs/tariffs/. Geef uw regio aan voordat u de parameters van het gewenste tariefplan invoert in de servicevelden.

Stap 2

Bekijk de uitgebreide voorwaarden voor het adviestarief. Als alles bij u past, bestelt u de kit in de MTS-webwinkel of bezoekt u de MTS-winkel persoonlijk. Vergeet niet dat u voor de aanschaf van de kit niet alleen het startbedrag op de balans moet betalen, maar ook uw paspoort of ander identiteitsbewijs aan de MTS-medewerkers moet tonen.

Stap 3

Maak gebruik van de gratis dienst "Mijn nieuwe nummer" zodat uw nieuwe gegevens worden herkend door mensen die u bellen op het oude nummer van "Beeline". De automatische melding blijft twee maanden actief. Als het nodig is, kunt u de service gratis met nog eens twee maanden verlengen.

Stap 4

Blokkeer uw oude Beeline-nummer niet voor de hele periode terwijl u de dienst Mijn Nieuwe Nummer nodig heeft. Stel het doorschakelen van spraakoproepen naar de MTS-telefoon in en zorg dat er een positief saldo op uw persoonlijke rekening staat.

Stap 5

Verbind de doorschakelservice met uw Beeline-nummer in het persoonlijke account van de My Beeline-internetservice https://uslugi.beeline.ru/ of vanaf uw mobiele telefoon. Om dit te doen, plaatst u "Beeline" in uw mobiele simkaart en belt u 0674 09 031 of stuurt u het USSD-commando * 110 * 031 #. Stel vervolgens het nummer in waarnaar u oproepen wilt doorverbinden met het commando: ** 21 * MTS_phone_number #. Het telefoonnummer moet in internationaal formaat worden opgegeven. Bijvoorbeeld +79113214567.

Stap 6

Plaats MTS in uw mobiele simkaart en stuur het USSD-commando * 250 * old_phone_number # Het oude Beeline-telefoonnummer moet worden opgegeven in een 10-cijferig formaat, dwz. zonder het cijfer "8". Bijvoorbeeld 9091234567.

Stap 7

Wacht op een antwoord-sms, waarmee de verbinding met de service wordt bevestigd. Dit bericht bevat ook een speciaal servicenummer voor activering. Plaats de Beeline-simkaart opnieuw in de telefoon en kies het USSD-commando: ** 21 * service_number_from_SMS #.

Stap 8

Plaats de MTS-simkaart opnieuw in uw mobiel en gebruik deze. Wanneer het doorschakelen van oproepen niet langer nodig is, deactiveert u de service "Mijn nieuwe nummer" door het USSD-commando * 250 * 0 # vanaf de MTS-simkaart te verzenden. Daarna kunt u de Beeline-simkaart blokkeren.

Aanbevolen: