Een Video Uploaden Naar De Navigator

Inhoudsopgave:

Een Video Uploaden Naar De Navigator
Een Video Uploaden Naar De Navigator

Video: Een Video Uploaden Naar De Navigator

Video: Een Video Uploaden Naar De Navigator
Video: How to Add Navigation to your Uconnect 8.4 System 2024, April
Anonim

De meeste modellen navigators ondersteunen het afspelen van video. Hun reproductie gaat echter vaak gepaard met bepaalde problemen, voornamelijk vanwege incompatibiliteit van formaten en resoluties.

Een video uploaden naar de navigator
Een video uploaden naar de navigator

Noodzakelijk

  • - geheugenkaart;
  • - een draad voor aansluiting op een computer.

instructies:

Stap 1

Sluit uw navigator aan op uw computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel. Kopieer de video's met behulp van de speciale software, die ook bij het apparaat wordt geleverd, naar het geheugen van de navigator. Houd er rekening mee dat deze methode niet voor alle apparaten beschikbaar is, omdat het vaak niet mogelijk is video's uit het geheugen van de navigator af te spelen.

Stap 2

Verwijder de geheugenkaart uit uw navigator en plaats deze in een speciale adapter die op uw computer is aangesloten. U kunt het ook buiten de navigator houden door het op een computer aan te sluiten met een USB-kabel in de verwijderbare opslagmodus. Kopieer je video's naar een geheugenkaart en koppel het apparaat los. Controleer of het videovoorbeeld wordt gestart.

Stap 3

Als de video niet start, zelfs niet vanaf de geheugenkaart van de navigator, controleer dan de resolutie en de beeldverhouding van de film. Sommige modellen kunnen alleen video afspelen die de resolutie van het scherm zelf niet overschrijdt, en in de meeste gevallen werken ze alleen met een bepaalde set ondersteunde extensies.

Stap 4

Transcodeer je video met een converter naar avi of mpeg (lees de ondersteunde bestandstypes in het apparaatoverzicht). Controleer ook de beeldverhouding, het kan zijn dat je de video opnieuw moet downloaden met andere parameters, of deze zelf moet aanpassen in de converter (het beeld kan in dit geval vervormd zijn).

Stap 5

Kopieer de opnieuw gecodeerde video opnieuw naar de geheugenkaart van je navigatiesysteem. Houd er rekening mee dat ook een geheugenkaartfout de oorzaak kan zijn. Formatteer het daarom vanuit het menu van de navigator of computer en kopieer de video's er vervolgens opnieuw naar. Als dat niet werkt, probeer dan een andere kaart te gebruiken.

Aanbevolen: