Hoe Het Sis-bestand Op De Telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Sis-bestand Op De Telefoon Te Installeren
Hoe Het Sis-bestand Op De Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Het Sis-bestand Op De Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Het Sis-bestand Op De Telefoon Te Installeren
Video: Nieuwe Android-smartphone? Bestanden overzetten doe je zo 2024, Mei
Anonim

Symbian-besturingssysteemtoepassingen worden gedistribueerd in bestanden met SIS- en SISX-extensies. Elk vereist een specifieke installatieprocedure voor gebruik.

Hoe het sis-bestand op de telefoon te installeren
Hoe het sis-bestand op de telefoon te installeren

instructies:

Stap 1

Zoek eerst uit of het SIS- of SISX-bestand met de applicatie geschikt is voor de versie van het Symbian-besturingssysteem die op uw telefoon is geïnstalleerd. Als blijkt dat het niet compatibel is met je apparaat, betekent dit niet dat het onmogelijk is om het bijbehorende programma erop te installeren. Als het gratis is, gaat u naar de website van de fabrikant en zoekt u uit of er een andere versie van de toepassing is die compatibel is met uw telefoon.

Stap 2

Controleer het bestand op virussen met behulp van antivirus of VirusTotal-service.

Stap 3

Zoek een map met de naam Overige op de geheugenkaart van uw telefoon. Plaats het SIS- of SISX-bestand op welke manier dan ook in deze map: via internet, Bluetooth, kabel. Gebruik indien nodig een kaartlezer.

Stap 4

Start een bestandsbeheerder op het apparaat - ingebouwd of van derden: Y-Browser, FExplorer, X-Plore. Navigeer naar de juiste map op de geheugenkaart. Als de ingebouwde bestandsbeheerder wordt gebruikt, kan deze automatisch de mapnaam wijzigen van Overige naar "Overige" wanneer deze wordt weergegeven. Selecteer het bestand en voer het uit voor uitvoering.

Stap 5

Beantwoord tijdens de installatie alle vragen met ja. Wanneer u wordt gevraagd om een locatie voor installatie te kiezen, selecteert u als zodanig een geheugenkaart - deze heeft veel meer ruimte dan het geheugen van de telefoon zelf. Als de installatie is gelukt, verschijnt het pictogram van het geïnstalleerde programma in de menumap met de naam "Mijn apps" of iets dergelijks. Mocht het bestand toch onverenigbaar blijken te zijn met het apparaat, dan krijg je een bijbehorende foutmelding te zien.

Stap 6

Verplaats indien nodig het applicatiepictogram naar een andere locatie in de map, of zelfs naar een andere menumap. Verwar mappen in de menustructuur niet met mappen in het bestandssysteem - ze hebben niets met elkaar te maken. U kunt de applicatie niet verwijderen via het menu - u moet het programma Application Manager starten dat in de telefoon is ingebouwd, dat zich in de menumap Extra bevindt.

Aanbevolen: