Hoe De Firmware Terug Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe De Firmware Terug Te Krijgen
Hoe De Firmware Terug Te Krijgen

Video: Hoe De Firmware Terug Te Krijgen

Video: Hoe De Firmware Terug Te Krijgen
Video: TIA Portal: Firmware Updates - How and Where? Here! 2024, Mei
Anonim

Er zijn drie soorten iPhone-flitsen: updaten naar een nieuwere, knipperen naar een van de beschikbare en het herstellen van de fabrieksinstellingen. Ze worden allemaal uitgevoerd met iTunes en leiden tot het verwijderen van gebruikersinformatie. Computerondersteunde kennis wordt aangemoedigd, maar is niet vereist.

Hoe de firmware terug te krijgen
Hoe de firmware terug te krijgen

Noodzakelijk

  • -iTunes;
  • - opgeslagen back-upversie van de vereiste firmware (.ipsw-bestand)

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat het opgeslagen back-upbestand voor de juiste iPhone-modemfirmware zich op een toegankelijke locatie bevindt.

Stap 2

Start iTunes en sluit je iPhone aan op je computer.

Stap 3

Wacht tot het einde van het proces van het detecteren van het apparaat door het programma en specificeer uw apparaat in de linkerlijst "Apparaten" van het iTunes-toepassingsvenster.

Stap 4

Klik op de knop Nu controleren wanneer daarom wordt gevraagd om te controleren op updates om het apparaat in de herstelmodus te zetten. Er zijn twee verschillende herstel-/firmware-upgrademodi: Herstelmodus en DFU-modus, die het iPhone-besturingssysteem omzeilt en u in staat stelt om de firmware rechtstreeks te flashen.

Stap 5

Wacht tot het apparaat naar de herstelmodus gaat (zwart scherm met dunne witachtige draden) en druk op de Shift-functietoets.

Een alternatieve methode om de iPhone naar de herstelmodus over te zetten, is door tegelijkertijd op de Home-knoppen (een grote ronde knop aan de voorkant van het apparaat) en de aan / uit-knop in de rechterbovenhoek van het uiteinde van de gadget te drukken. Wacht tot de schuifregelaar met een rode pijl verschijnt en het scherm uitgaat. Verder wordt het scherm van het apparaat bedekt met witte dunne lijnen. Blijf beide geselecteerde knoppen ingedrukt houden totdat de kabelafbeelding en het iTunes-pictogram verschijnen. Laat beide knoppen los.

Stap 6

Klik op de knop Herstellen in het iTunes-weergavevenster voor uw apparaat.

Stap 7

Wacht tot het dialoogvenster verschijnt waarin u wordt gevraagd het gewenste.ipsw-herstelback-upbestand te selecteren.

Stap 8

Geef de beschikbare firmware op die eerder op de schijf is opgeslagen en klik op de knop "Openen" om de uitvoering van de opdracht te bevestigen.

Stap 9

Klik op OK of Volgende in het geopende venster van de overeenkomst met de gebruiksvoorwaarden van de gelicentieerde apparatuur.

Stap 10

Wacht tot het proces van het herstellen van de geselecteerde apparaatfirmware is voltooid.

Aanbevolen: