Hoe Installeer Je N-gage Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Je N-gage Op Je Telefoon
Hoe Installeer Je N-gage Op Je Telefoon

Video: Hoe Installeer Je N-gage Op Je Telefoon

Video: Hoe Installeer Je N-gage Op Je Telefoon
Video: How To Set Up Android Nokia N-gage Emulator in 2021 | How To Install EKA2L1 Tutorial 2024, Mei
Anonim

Het installatieproces voor N-Gage op mobiele Nokia-apparaten verschilt van het installeren van andere applicaties. Naast een bepaalde volgorde van handelingen heb je ook aanvullende software nodig.

Hoe installeer je N-gage op je telefoon
Hoe installeer je N-gage op je telefoon

Noodzakelijk

  • - QuickHackKit-programma;
  • - N-Gage-programma.

instructies:

Stap 1

Download QuickHackKit om je telefoon te jailbreaken. Controleer de gedownloade archieven op virussen en ga verder met de installatie. Voer het installatieprogramma uit en vink het allereerste item en Installserver voor uw besturingssysteem aan, selecteer alleen de laatste twee items erin, schakel de rest van de vakjes uit. De installatie wordt uitgevoerd in het geheugen van de mobiele telefoon.

Stap 2

Ga na de installatie naar de SecMan-applicatie, waarna, als je alles goed hebt gedaan, de telefoon opnieuw moet opstarten. Nadat uw mobiele apparaat is ingeschakeld, gaat u opnieuw naar het SecMan-programma en selecteert u "Installeer rootcertificaat" in het menu.

Stap 3

Begin met het installeren van N-Gage. Download dit programma eerst van internet, let op dat de applicatie voor N78, N81 (8gb), N82, N95 (8gb) en 5230 een andere versie moet hebben dan het programma voor andere Nokia-toestellen. Download de officiële N-Gage-app om de software voor bovenstaande modellen te installeren.

Stap 4

Open SecMan en selecteer "Turn Plat, Security OFF", download en installeer X-Plore en vink het vakje aan om verborgen items weer te geven. Dit is nodig in gevallen waarin u de telefoon niet kunt draaien in N-Gage-games, met uitzondering van de modellen N81, N95 en 5320. Selecteer het configuratiebewerkingsbestand en hernoem het naar 20001079 met de extensie.txt, en kopieer vervolgens het naar de " Private "naar een map met de naam " 10202be9 ".

Stap 5

Als je een foutmelding krijgt tijdens het spelen, controleer dan de machtiging Volledige toegang. Als het is uitgeschakeld, verwijder dan C: /Private/10202be9/persists/20001079.cre via het menu van de gestarte SecMan op dezelfde manier als beschreven voor het bewerken en kopiëren van bestand 20001079.

Aanbevolen: