Hoe Kom Je Erachter Welke Versie Van Symbian

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Welke Versie Van Symbian
Hoe Kom Je Erachter Welke Versie Van Symbian

Video: Hoe Kom Je Erachter Welke Versie Van Symbian

Video: Hoe Kom Je Erachter Welke Versie Van Symbian
Video: Hoe kom ik aan een papieren versie van het coronatoegangsbewijs? 🖨 | CoronaCheck 2024, Mei
Anonim

Het is vrij eenvoudig om de versie van de software van de telefoon te achterhalen, maar alleen op voorwaarde dat deze tijdens het gebruik niet is vervangen door een andere, aangezien er maar heel weinig applicaties zijn waarmee u systeeminformatie kunt bekijken.

Hoe kom je erachter welke versie van Symbian
Hoe kom je erachter welke versie van Symbian

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Lees een overzicht van de kenmerken van uw mobiele apparaat op de officiële Nokia-website - https://www.nokia.com/en-us/ of op een andere bron, die in detail de functies van verschillende telefoonmodellen beschrijft. Lees in het softwaregedeelte de informatie over het besturingssysteem dat op uw telefoon is geïnstalleerd.

Stap 2

Als je een mobiele telefoon van Sony Ericsson hebt, doe dan hetzelfde, open de officiële website van het bedrijf in je browser (https://www.sonyericsson.com/cws/home?cc=ru&lc=en) en zoek naar een overzicht van je model, waarin ook de versie van de geïnstalleerde software wordt aangegeven.

Stap 3

U kunt informatie bekijken over het Symbian-besturingssysteem dat tegelijkertijd op verschillende telefoonmodellen is geïnstalleerd op de volgende pagina:

Stap 4

Zoek naar speciale hulpprogramma's die configuratie-informatie voor uw telefoon tonen. Houd er bij het installeren rekening mee dat ze geen toestemming hoeven te vragen om verbinding te maken met het netwerk en te bellen. Er zijn niet zo veel werkende programma's met dergelijke functies en ze zijn meestal geschikt voor oudere modellen apparaten. Het is vooral handig om dergelijke programma's te gebruiken als u het besturingssysteem van uw telefoon opnieuw hebt geïnstalleerd.

Stap 5

Gebruik speciale programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd om met uw telefoon te koppelen. Bekijk indien mogelijk de versie van het Symbian-besturingssysteem via het menu. Bij sommige apparaatmodellen is het ook mogelijk om de softwareversie te bekijken via het update-installatiemenu - meestal is er informatie over het huidige systeem en de bijbehorende updates om te downloaden.

Aanbevolen: