Firmware Op Uw Telefoon Installeren

Inhoudsopgave:

Firmware Op Uw Telefoon Installeren
Firmware Op Uw Telefoon Installeren

Video: Firmware Op Uw Telefoon Installeren

Video: Firmware Op Uw Telefoon Installeren
Video: How to install stock Firmware (software) on Samsung phone using Odin 2024, April
Anonim

Firmware is software die zorgt voor de juiste werking van het apparaat waarop het is geïnstalleerd. Het kan nodig zijn om de telefoon opnieuw te flashen als de originele telefoon geen noodzakelijke functies heeft, bijvoorbeeld een taalpakket, of als de geïnstalleerde firmware onstabiel is. Om uw telefoon te flashen, moet u zich aan verschillende aanbevelingen houden.

Firmware op uw telefoon installeren
Firmware op uw telefoon installeren

instructies:

Stap 1

Synchroniseer uw telefoon met uw computer. Om uw telefoon met uw computer te synchroniseren, hebt u een datakabel nodig, evenals stuurprogramma's en software voor synchronisatie. Een infraroodpoort of bluetooth-verbinding werkt misschien ook, maar die zijn niet geschikt om te flashen, dus een datakabel is de beste optie. Houd er rekening mee dat voordat u de telefoon aansluit, u de stuurprogramma's moet installeren om het telefoonmodel te synchroniseren. Software is een programma waarmee u bewerkingen kunt uitvoeren met de inhoud van de telefoon. Als al deze componenten niet in het pakket zitten, koop dan een datakabel en zoek stuurprogramma's en software met behulp van een zoekmachine.

Stap 2

Bereid je telefoon voor op knipperen. Sluit je telefoon aan op je computer en zorg ervoor dat de software hem "ziet". Kopieer uw telefoonboek, berichten en alle andere persoonlijke gegevens van uw telefoon naar uw computer. Dit is nodig, omdat bij het knipperen alle persoonlijke gegevens verloren kunnen gaan, zowel in geval van mislukking als in geval van succes van de operatie. Zorg ervoor dat u de persoonlijke gegevens volledig hebt gekopieerd en ga verder met knipperen.

Stap 3

Afhankelijk van de fabrikant en het model van de mobiele telefoon kan de knipperende software variëren. Gebruik zoekmachines om het programma en de firmware te vinden die u nodig hebt. Het heeft de voorkeur als ze worden gedownload van de website van de fabrikant. Installeer het programma en kopieer vervolgens de huidige firmwareversie die op uw telefoon is geïnstalleerd. Houd er rekening mee dat het knipperen alleen wordt uitgevoerd wanneer de batterij van de telefoon volledig is opgeladen. Flash de telefoon opnieuw door de instructies van het programma voor het opnieuw flashen zorgvuldig te volgen. Koppel de telefoon niet los voordat het knipperen is voltooid.

Aanbevolen: