Hoe Stuur Je Een "zwerver" Van Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Een "zwerver" Van Megafon
Hoe Stuur Je Een "zwerver" Van Megafon

Video: Hoe Stuur Je Een "zwerver" Van Megafon

Video: Hoe Stuur Je Een
Video: Wanderer - Teaser Trailer | PS VR 2024, April
Anonim

Mobiele communicatie ontwikkelt zich actief samen met internet. Megafon, een van de toonaangevende Russische mobiele operators, biedt gunstige prijzen en een reeks diensten waarmee u constant in contact kunt blijven.

Hoe te verzenden
Hoe te verzenden

instructies:

Stap 1

U kunt zich in een situatie bevinden waarin het saldo op uw nummer niet voldoende is om te bellen. Als u echter dringend contact moet opnemen met bijvoorbeeld een familielid of vriend, zijn er vier mogelijkheden. Dit zijn diensten: "bel mij", "herlaad mijn account", "bel op kosten van een vriend" en "beloofde betaling".

Stap 2

De "bel mij"-service geeft abonnees de mogelijkheid gratis. U ontvangt een sms ter bevestiging dat uw vriend uw verzoek om terug te bellen heeft ontvangen.

Stap 3

Als u wilt dat een vriend uw account opwaardeert, kiest u het USSD-commando: * 143 * (vriendennummer) # en drukt u op de beltoets. Hij krijgt een bericht: "De abonnee (uw nummer) vraagt u om zijn account op te waarderen." U kunt maximaal vijf verzoeken per dag verzenden. De dienst is gratis. U ontvangt een sms ter bevestiging dat uw vriend uw verzoek heeft ontvangen om uw account op te waarderen.

Stap 4

Als u wilt bellen ten koste van een andere abonnee, kiest u 000 (het nummer van een vriend), drukt u op bellen. De prijs, ongeacht het tarief, is een vast bedrag bepaald voor uw regio (ter verduidelijking van de prijs - kijk op de website, kies uw regio) en wordt in rekening gebracht bij de persoon die u belt.

Stap 5

U kunt uw saldo ook verhogen van tien naar zeshonderd roebel, zelfs als u internet van Megafon gebruikt. Kies USSD-opdracht: * 106 #, beltoets, evenals * 105 * 6 * (gevraagd bedrag) # en bel; stuur een sms met het aangegeven bedrag naar 0006; kies het spraakmenunummer 0006. Ook hier zijn de voorwaarden voor elke regio anders, dus controleer de gegevens op de website.

Aanbevolen: