Hoe Stuur Je Een "bedelaar" Op Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Een "bedelaar" Op Megafon
Hoe Stuur Je Een "bedelaar" Op Megafon

Video: Hoe Stuur Je Een "bedelaar" Op Megafon

Video: Hoe Stuur Je Een
Video: Damdar Khabar: Anupam Kher Captures Eloquent Beggar Of Indian Origin In Kathmandu 2024, April
Anonim

De mobiele operator "Megafon" biedt zijn abonnees de service "Bel mij" (in de volksmond - "bedelaar"). Met zijn hulp kunt u een gratis bericht sturen naar elke abonnee van een Russische mobiele operator met het verzoek om terug te bellen. Deze service is zelfs beschikbaar als er geen saldo op uw saldo staat en u aan het roamen bent.

Hoe te verzenden
Hoe te verzenden

instructies:

Stap 1

Als u de abonnee moet vragen u terug te bellen, kiest u het commando op het toetsenbord van uw mobiele telefoon: * 144 * + 7 ********* # en bel, waarbij +7 **** **** ** - het telefoonnummer van de abonnee naar wie u het verzoek stuurt. Nadat u een verzoek hebt verzonden, ontvangt u een sms met de volgende inhoud op uw telefoon: "Er is een verzoek verzonden naar de abonnee +7 ********** om u te bellen."

Stap 2

Om spam te voorkomen, heeft de mobiele operator Megafon een limiet gesteld aan het aantal mogelijke verzoeken per abonnee: niet meer dan 10 items per dag.

Stap 3

De abonnee naar wie u een verzoek tot terugbellen heeft gestuurd, ontvangt een bericht met de volgende inhoud: "Abonnee +7 ********** vraagt u hem terug te bellen."

Stap 4

De "Bel mij terug"-service hoeft niet te worden geactiveerd en er worden geen kosten in rekening gebracht.

Stap 5

Als er geen geld op uw mobiele telefoonaccount staat, kunt u bovendien gratis gebruikmaken van de service "Mijn account opwaarderen" van de mobiele provider "Megafon".

Stap 6

Om een verzoek om uw account aan te vullen naar een andere abonnee te sturen, kiest u op het toetsenbord van uw mobiele telefoon het commando: * 143 # + 7 ********** # en bel, waarbij +7 **** ****** - het telefoonnummer van de abonnee aan wie u het verzoek richt.

Stap 7

De abonnee naar wie u een verzoek heeft gestuurd om geld op uw account te storten, ontvangt een sms met de volgende inhoud: "Abonnee +7 ********** vraagt u zijn account aan te vullen." En u ontvangt een sms-bevestiging in het formaat: "Er is een verzoek verzonden naar de abonnee +7 ********** om uw account aan te vullen."

Stap 8

De service "Mijn account opwaarderen" hoeft niet te worden geactiveerd en wordt niet in rekening gebracht.

Stap 9

De mobiele operator "Megafon" heeft voor het gebruik van deze dienst een limiet gesteld aan het aantal verzoeken: niet meer dan 5 stuks per dag en niet meer dan 30 per maand.

Aanbevolen: