Hoe Snel Te Lokaliseren?

Inhoudsopgave:

Hoe Snel Te Lokaliseren?
Hoe Snel Te Lokaliseren?

Video: Hoe Snel Te Lokaliseren?

Video: Hoe Snel Te Lokaliseren?
Video: Advice 43: Hoe zie ik snel laatste werkervaring van een kandidaat? 2024, April
Anonim

Elke abonnee van een van de Russische telecomoperators (MTS, MegaFon of Beeline) kan de dienst bestellen om een andere persoon te vinden. Het bepalen van de locatie is vrij eenvoudig, u hoeft alleen een speciaal nummer te gebruiken.

Hoe snel te lokaliseren?
Hoe snel te lokaliseren?

instructies:

Stap 1

Activeer eerst de dienst als u klant bent van de MTS-operator. Kies hiervoor het nummer 6677. Trouwens, met zijn hulp kunt u niet alleen de "Locator" verbinden (dit is de naam van deze zoekservice), maar ook het verzoek indienen om de locatie te bepalen. Het opgegeven nummer is de klok rond beschikbaar voor alle abonnees en is helemaal gratis.

Stap 2

MegaFon biedt klanten de keuze uit twee verschillende diensten. Het enige verschil tussen beide is dat een van hen zonder uitzondering door alle abonnees kan worden gebruikt, en de andere - slechts een kleine groep mensen. Het eerste type "Locator" werd dus speciaal door de operator gemaakt voor gebruikers van sommige tariefplannen, namelijk: "Smeshariki" en "Ring-Ding" (dat wil zeggen, speciaal voor ouders en hun kinderen). Vergeet echter niet dat deze service op elk moment kan worden beïnvloed door wijzigingen. Zo verandert de lijst met tarieven waarvoor u de "Locator" kunt aansluiten. Dus als je het moet bestellen, bezoek dan de website van de operator en ontvang up-to-date informatie.

Stap 3

Het tweede type zoekopdracht is voor iedereen beschikbaar, ongeacht of u het Smeshariki- of Ring-Ding-tariefplan gebruikt. U moet deze service echter eerst activeren op uw mobiele telefoon. Vul hiervoor een speciale aanvraag in, die zich op de officiële website locator.megafon.ru bevindt. Zodra de operator het van u ontvangen document verwerkt, stuurt hij u een sms met een gedetailleerde omschrijving van de locatie van de gewenste abonnee.

Stap 4

Ook klanten van het bedrijf "Beeline" kunnen van deze dienst gebruik maken. Om dit te doen, moeten ze op het toetsenbord een bericht typen dat alleen de Latijnse letter L bevat. Het verzoek moet worden verzonden naar het verkorte nummer 684. De kosten van elke sms kunnen worden gecontroleerd op de officiële website van de telecomoperator.

Aanbevolen: