Punten Overzetten Van De Ene Telefoon Naar De Andere

Inhoudsopgave:

Punten Overzetten Van De Ene Telefoon Naar De Andere
Punten Overzetten Van De Ene Telefoon Naar De Andere

Video: Punten Overzetten Van De Ene Telefoon Naar De Andere

Video: Punten Overzetten Van De Ene Telefoon Naar De Andere
Video: Nieuwe Android-smartphone? Bestanden overzetten doe je zo 2024, April
Anonim

De mobiele operator "Megafon" biedt abonnees al geruime tijd een puntensysteem voor betalingen voor communicatiediensten. Deze punten worden verzameld naarmate de abonnee geld uitgeeft op zijn persoonlijke account en kunnen worden gebruikt voor persoonlijke doeleinden of om door overschrijving te betalen voor de diensten van andere abonnees.

Punten overzetten van de ene telefoon naar de andere
Punten overzetten van de ene telefoon naar de andere

instructies:

Stap 1

Bel de technische ondersteuningsdienst van de Megafon mobiele operator op 0510 (afhankelijk van de regio van uw locatie), wacht op het antwoord van de operator en vertel hem dan uw nummer en paspoortgegevens om u het aantal punten op uw account te vertellen in dit systeem.

Stap 2

Als je genoeg punten hebt om ze naar een andere abonnee te sturen, geef dan zijn nummer door aan de operator, waarna hij deze handeling zelfstandig zal uitvoeren. Houd er rekening mee dat bepaalde saldobeperkingen van toepassing kunnen zijn op deze actie. In de meeste gevallen wordt de overboeking pas uitgevoerd als er nog 20 punten op de rekening staan, anders wordt het overboekingsverzoek afgewezen.

Stap 3

U kunt ook contact opnemen met de abonneeservicekantoren van uw stad van het Megafon-bedrijf, door werknemers een paspoort of andere documenten te verstrekken die uw identiteit als de formele eigenaar van het nummer bevestigen.

Stap 4

Doe een verzoek vanaf uw telefoon op * 100 # en bekijk de resterende punten op uw rekeningsaldo. Als er meer dan 20 zijn, maak er dan een onafhankelijke overdracht van naar een andere abonnee, met behulp van het verzoek met het nummer * 115 #.

Stap 5

Volg de instructies van het systeem, waarna het aantal punten van uw rekening wordt afgeschreven op het saldo van de ontvanger. Vergis je niet bij het schrijven van het nummer en geef het ook in de juiste volgorde aan. Als u het verkeerde nummer van de ontvanger van punten opgeeft, wordt hun bedrag niet teruggestort op uw account.

Stap 6

Houd er rekening mee dat het "Megafon-Bonus"-programma de overdracht van punten alleen ondersteunt als een geactiveerde beloning naar een ander nummer, dus het is het beste om de ontvanger van tevoren te vragen welke service hij het beste kan activeren met de punten die u overdraagt.

Aanbevolen: