Muziek Overzetten Naar Samsung-telefoon

Inhoudsopgave:

Muziek Overzetten Naar Samsung-telefoon
Muziek Overzetten Naar Samsung-telefoon

Video: Muziek Overzetten Naar Samsung-telefoon

Video: Muziek Overzetten Naar Samsung-telefoon
Video: How To Copy Music Files To Samsung Device From Windows PC 2024, April
Anonim

Kun je geen dag zonder muziek? Kopieer het naar uw telefoon en het zal u altijd samen met uw mobiel vergezellen. Moderne modellen van Samsung-telefoons reproduceren bijna alle populaire audioformaten zonder extra programma's te installeren. Je hoeft alleen maar je favoriete muziek in je verzameling of in de verzameling van een vriend te selecteren en deze over te zetten naar het geheugen van je telefoon. Kijk bijvoorbeeld hoe je muziekbestanden van een computer of ander apparaat overzet naar de Samsung Wawe 525 "badapon".

Muziek overzetten naar Samsung-telefoon
Muziek overzetten naar Samsung-telefoon

Het is nodig

  • - USB-kabel;
  • - een computer;
  • - Samsung Kies-programma.

instructies:

Stap 1

Kopieer muziek naar je telefoon via Bluetooth. Activeer hiervoor de Bluetooth-adapters van de telefoon en het apparaat met de muziek (andere telefoon, pc, enz.). In Samsung Wave 525 hoeft u alleen maar op het pictogram in de meldingsbalk te tikken - dit bevindt zich helemaal bovenaan het bureaublad. Raadpleeg de technische documentatie voor informatie over het inschakelen van de Bluetooth-adapter van een ander apparaat.

Bluetooth-adapter inschakelen in de meldingsbalk
Bluetooth-adapter inschakelen in de meldingsbalk

Stap 2

Zoek naar Bluetooth-apparaten op een van de apparaten om een verbinding tot stand te brengen. Vul de verificatie code in. Selecteer de beltonen die u naar uw telefoon wilt kopiëren en start het kopieerproces. Bevestig uw toestemming om de bestanden te ontvangen in het dialoogvenster dat op het scherm van uw telefoon verschijnt. Wacht tot de bestanden zijn gekopieerd.

Muziek overzetten naar Samsung-telefoon
Muziek overzetten naar Samsung-telefoon

Stap 3

Breng muziek over van uw pc naar uw telefoon met behulp van de gebruikelijke Windows-tools via een USB-kabelverbinding. Stel in het menu dat op het telefoonscherm verschijnt wanneer de kabel is aangesloten, de USB-modus "Media DRM" in. Wacht terwijl de computer de telefoon herkent en de benodigde stuurprogramma's installeert. U kunt ook de verbindingsmodus "Verwisselbare schijf" gebruiken, maar dan heeft u alleen toegang tot de geheugenkaart die in de telefoon is geïnstalleerd, u kunt geen bestanden overbrengen naar het interne geheugen.

Stel de USB-modus in op "Media DRM"
Stel de USB-modus in op "Media DRM"

Stap 4

Selecteer de muziekmappen of individuele audiobestanden die je nodig hebt en breng ze over naar de map Geluiden van je telefoon / geheugenkaart met behulp van het Windows-klembord. In plaats van de map Geluiden kunt u een andere map kiezen of een nieuwe map maken - in elk geval worden alle bestanden die u hebt gekopieerd, weergegeven in de speler van de telefoon.

Stap 5

Breng muziek over van de mediabibliotheek van Windows Media Player met behulp van de synchronisatietool. Sluit hiervoor je telefoon aan op je computer via een USB-kabel. Stel de USB-verbindingsmodus in op "Media DRM" of Samsung Kies.

Stap 6

Selecteer "Synchroniseer mediabestanden" in het dialoogvenster dat op het computerscherm verschijnt. Wacht terwijl Windows Media Player de aangesloten telefoon herkent. Gebruik de link om van apparaat te wisselen en stel de locatie in het synchronisatievenster in waar u uw muziek wilt opslaan - uw telefoon of een geheugenkaart (telefoon of kaart).

Kies waar de muziek wordt gekopieerd
Kies waar de muziek wordt gekopieerd

Stap 7

Sleep de vereiste bestanden naar de synchronisatielijst in het programmavenster aan de rechterkant. U kunt ook melodieën aan de lijst toevoegen via het contextmenu: selecteer het gewenste bestand, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Toevoegen aan …" - "Synchronisatielijst". U kunt nummers die per ongeluk aan de lijst zijn toegevoegd ook verwijderen via het contextmenu met de rechtermuisknop.

Sleep bestanden naar de synchronisatielijst
Sleep bestanden naar de synchronisatielijst

Stap 8

Klik op de knop "Synchronisatie starten". Wacht tot het proces van het kopiëren van bestanden is voltooid. U kunt de synchronisatieresultaten controleren met behulp van de navigatieboom in het programmavenster aan de linkerkant.

Klik op de knop om de synchronisatie te starten
Klik op de knop om de synchronisatie te starten

Stap 9

Gebruik Samsung Kies om muziek over te zetten van uw pc, die u kunt downloaden van de Samsung-website https://www.samsungapps.com/about/onPc.as. Start het programma en schakel multimedia zoeken in of specificeer het pad naar een specifieke map waarvan u de inhoud aan de programmabibliotheek wilt toevoegen

Muziek uploaden naar de programmabibliotheek
Muziek uploaden naar de programmabibliotheek

Stap 10

Verbind je telefoon met je computer via een USB-kabel. Selecteer Samsung Kies-modus. Wacht terwijl het programma uw telefoon herkent - de naam en inhoud worden weergegeven in het venster in de linkerbovenhoek. Houd er rekening mee dat Samsung Kies ook Bluetooth-verbinding ondersteunt (Extra - Bluetooth-apparaat verbinden).

U kunt uw telefoon ook via Bluetooth verbinden
U kunt uw telefoon ook via Bluetooth verbinden

Stap 11

Vink de vakjes aan voor de muziekbestanden die u naar uw telefoon wilt overbrengen. Klik op de knop "Overzetten naar apparaat". Geef aan of u de bestanden naar uw telefoon (intern geheugen) of naar een geheugenkaart (extern geheugen) wilt kopiëren. Wacht tot het proces van het kopiëren van bestanden is voltooid.

Aanbevolen: