Een Niet-verbonden Telefoon Zoeken

Inhoudsopgave:

Een Niet-verbonden Telefoon Zoeken
Een Niet-verbonden Telefoon Zoeken

Video: Een Niet-verbonden Telefoon Zoeken

Video: Een Niet-verbonden Telefoon Zoeken
Video: HELP HET MEISJE OM DE JONGEN TE KUSSEN - APP UITPROBEREN! || App of Scrap 2024, April
Anonim

Het vinden van de ingeschakelde telefoon is vrij eenvoudig, maar als u deze bent kwijtgeraakt en vervolgens ook hebt ontladen, moet u hier mogelijk contact opnemen met de ATC van uw stad met een verklaring over het verlies.

Een niet-verbonden telefoon zoeken
Een niet-verbonden telefoon zoeken

Noodzakelijk

de documentatie van uw apparaat

instructies:

Stap 1

Als u uw telefoon bent kwijtgeraakt op een openbare plaats en het nummer is niet beschikbaar, neem dan contact op met het bureau voor verloren voorwerpen in uw stad. U kunt zijn adres en telefoonnummer vinden op speciale informatiesites en forums van uw stad. U kunt ook gewoon wachten op de oproep van de persoon die uw mobiele apparaat heeft gevonden, aangezien op dit moment het gebruik van de telefoons van andere mensen zijn betekenis heeft verloren - de locatie kan eenvoudig worden vastgesteld door het netwerksignaal. Bij het aanzetten van de telefoon wordt automatisch een bericht naar de telefoniste gestuurd met het identificatienummer van het toestel, waarna deze informatie, indien daar aanleiding voor is, bij wetshandhavingsinstanties kan komen.

Stap 2

Laat een verzoek voor het verlies van uw telefoon achter bij de ATC-afdeling van uw stad. In de toekomst, wanneer een signaal wordt gedetecteerd, zal de locatie worden gevonden. Houd er rekening mee dat om uw verloren telefoon te vinden, u de relevante autoriteiten de identificatiecode van uw apparaat moet verstrekken, die op de doos en documenten staat vermeld.

Stap 3

Om terug te keren, moet u ook het eigendom van de mobiele telefoon documenteren, dus bewaar de documentatie en de verpakking gedurende de gehele gebruiksperiode van het apparaat. Als het mobiele apparaat is gekocht buiten het land waar u woont, dient u ook uw inklaringsdocumenten in.

Stap 4

Ben je een losgekoppelde mobiele telefoon in huis kwijt, zoek dan met een metaaldetector, als je die hebt natuurlijk, of nog beter, voer een algemene schoonmaak uit. Registreer het identificatienummer van uw telefoon in een speciale database om het vinden ervan in geval van verlies verder te vergemakkelijken. Dit is een gratis procedure, waarvan u de belangrijkste punten kunt leren kennen in de abonneeserviceafdelingen van mobiele communicatie in uw stad.

Aanbevolen: