Een Abonnee Zoeken

Inhoudsopgave:

Een Abonnee Zoeken
Een Abonnee Zoeken

Video: Een Abonnee Zoeken

Video: Een Abonnee Zoeken
Video: TDA / In dienst als KMAR en 100 Abonnees 2024, Mei
Anonim

Om de locatie van de abonnee te vragen, kunnen er vele redenen zijn, variërend van het controleren van hun getrouwen en eindigend met de natuurlijke zorg van ouders voor hun kinderen. Hoe dan ook, het is niet zo moeilijk om te doen.

Een abonnee zoeken
Een abonnee zoeken

Noodzakelijk

telefoon, geld

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u begrijpen dat het nog steeds onmogelijk is om de absoluut exacte locatie te achterhalen, de fout kan oplopen tot honderd meter. Het is onmogelijk om te bepalen of de abonnee zich onder of boven de grond bevindt, bijvoorbeeld in de metro. Bovendien, als de telefoon van een persoon is uitgeschakeld, kan er in dit geval helemaal niets worden gevonden.

Stap 2

U zult dergelijke informatie nauwelijks gratis kunnen krijgen en de kosten ervan kunnen variëren (meestal is het helemaal niet duur). Er zijn zowel eenmalige diensten als abonnementen voor een bepaalde periode.

Stap 3

Bel de mobiele provider van uw abonnee. Sommigen van hen bieden deze service anoniem aan. Daar worden u ook de kosten van de service en mogelijke betalingsmethoden verteld.

Stap 4

Er zijn speciale bedrijven die overeenkomsten hebben met mobiele operators, waaronder Megafon, MTS, Beeline en vele anderen. Behandel ze voorzichtig, de meeste zijn oplichters. Gebruik nooit gratis programma's op internet, vooral niet als ze aanbieden iets op uw computer te installeren. In het beste geval zal het een grap zijn, in het slechtste geval een virus.

Stap 5

Let op de website van het bedrijf dat een dergelijke dienst aanbiedt. Als de tekst fouten bevat, bekendheid ("klik hier"), pakkende zinnen ("kom alles over haar te weten"), dan hebben hoogstwaarschijnlijk verschillende tieners besloten om geld te verdienen met uw naïviteit. U mag dergelijke sites in geen geval vertrouwen.

Stap 6

Er zijn programma's die op de telefoon van een abonnee kunnen worden geïnstalleerd en hem zo kunnen volgen. Ze zijn niet goedkoop, opnieuw bestaat het risico om oplichters tegen het lijf te lopen, en vanuit ethisch oogpunt is dit onaanvaardbaar.

Stap 7

Misschien is de gemakkelijkste en meest ethische manier om de persoon te bellen en direct te vragen waar ze zijn.

Aanbevolen: