Een Locatie Zoeken Op Nummer

Inhoudsopgave:

Een Locatie Zoeken Op Nummer
Een Locatie Zoeken Op Nummer

Video: Een Locatie Zoeken Op Nummer

Video: Een Locatie Zoeken Op Nummer
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, Mei
Anonim

Dankzij de ontwikkeling van mobiele communicatie komen steeds meer verschillende diensten beschikbaar voor abonnees, daarom hebben abonnees van elke grote operator tegenwoordig de mogelijkheid om de locatie van de telefoon op nummer te vinden.

Een locatie zoeken op nummer
Een locatie zoeken op nummer

instructies:

Stap 1

Met MTS kunnen abonnees de locatie van een persoon vinden op nummer binnen de Locator-service. Gebruik het speciale verkorte nummer 6677 om het te verbinden. Begin met zoeken naar de abonnee die u nodig hebt door zijn nummer op het toetsenbord van uw mobiele apparaat te typen en het via sms naar het opgegeven verkorte nummer te sturen. Vergeet niet om de huidige kosten voor het aansluiten en gebruiken van de service op de website mts.ru te controleren.

Stap 2

Abonnees van het bedrijf "Beeline" kunnen ook een locatie vinden op hun mobiele nummer. Om dit te doen, is er een kort ondersteuningsservicenummer 684, waarnaar u een sms-bericht moet sturen, met in de tekst de Latijnse letter L en het nummer van de abonnee die u moet vinden. Elk verzonden verzoek kost u 2 roebel en meer.

Stap 3

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van de Megafon-operator, kunt u op verschillende manieren de locatie van een persoon op nummer vinden. De eerste hiervan is een speciale service die beschikbaar is voor tariefplannen zoals Ring-Ding en Smeshariki, waarmee ouders en kinderen verbinding kunnen maken. Om de tweede methode te gebruiken om de locatie van een persoon te bepalen, hoeft u geen lid te zijn van een speciale abonneegroep. Ga gewoon naar de servicesite locator.megafon.ru en vul een speciaal aanvraagformulier in en stuur het naar de operator. Direct na het verwerken en accepteren van de aanvraag wordt er een sms-bericht naar uw mobiele telefoon gestuurd met de coördinaten van de eigenaar van de telefoon.

Aanbevolen: