Foto's Zoeken Voor Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Foto's Zoeken Voor Je Telefoon
Foto's Zoeken Voor Je Telefoon

Video: Foto's Zoeken Voor Je Telefoon

Video: Foto's Zoeken Voor Je Telefoon
Video: HOE maak je BETERE FOTO'S met je TELEFOON?!?! 2024, April
Anonim

De meeste mobiele telefoons, met uitzondering van de eenvoudigste modellen, ondersteunen beeldverwerking. De nieuwe telefoons hebben al een verzameling zogenaamde fabrieksfoto's die als screensaver kunnen worden gebruikt of via mms kunnen worden verzonden. En indien gewenst kan de mediatheek aangevuld worden met nieuwe beelden.

Foto's zoeken voor je telefoon
Foto's zoeken voor je telefoon

Het is nodig

  • - mobiele telefoon;
  • - een computer;
  • - toegang tot internet;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Waar vind ik nieuwe foto's voor mijn telefoon? Deze vraag is zeker minstens één keer voor elke eigenaar van een mobiel apparaat gesteld. Het is erg handig om foto's te bekijken en te delen met vrienden. U kunt er ook afbeeldingen en geanimeerde afbeeldingen van downloaden die u het leukst vindt.

Stap 2

Maar als u vrienden en kennissen niet om hulp wilt vragen om het probleem op te lossen, gebruik dan de internetbronnen. Bovendien zijn er enkele honderdduizenden sites op internet die aanbieden om afbeeldingen en thema's voor telefoons te downloaden. De handigste manier om op internet te werken, is met behulp van een computer: deze heeft een groter scherm, waarmee u de kwaliteit van de gepresenteerde afbeelding kunt bekijken, en het is veel handiger om met de muis op verschillende links te klikken. Het is echter aan u hoe u op internet surft.

Stap 3

Als u een computer gebruikt, is alles heel eenvoudig. Sluit een modem aan, open een browser en stel in de zoekbalk van uw browser de zoekparameters in, geef bijvoorbeeld de trefwoorden "afbeeldingen downloaden voor uw telefoon" op. Indien nodig kunt u de sleutelzin aanvullen met uitleg over welk onderwerp u naar afbeeldingen moet zoeken: geanimeerd, voor de vakantie, screensavers, wallpapers, mooi, voor dierbaren, enz.

Stap 4

Selecteer vervolgens de sites waarvan u denkt dat ze het meest interessant zijn uit de sites die door de zoekmachine worden voorgesteld en open ze om afbeeldingen te bekijken. Veel browsers ondersteunen de functie van het gelijktijdig openen van meerdere pagina's in één venster. Klik hiervoor op de link met de geselecteerde site en selecteer door met de rechtermuisknop te klikken de optie "Link openen in een nieuw tabblad".

Stap 5

Daarna hoeft u alleen de afbeeldingen op de geopende pagina's te zoeken en op te slaan. U kunt ook op verschillende manieren afbeeldingen naar uw computer uploaden: volg de link van de bestandshostingservice die de afbeelding of het archief met afbeeldingen bevat, of download het met een paar muisklikken. Om dit te doen, beweegt u de cursor over de gewenste afbeelding, klikt u met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteert u "Afbeelding opslaan als" in de vervolgkeuzelijst. Specificeer de doelmap voor het gedownloade bestand en klik op de knop "Opslaan".

Stap 6

Breng foto's over naar uw telefoon, die met een USB-kabel op een computer moet worden aangesloten. U kunt ook bestanden van uw computer naar uw mobiel overbrengen via infrarood (IrDA) of Bluetooth.

Stap 7

Interessante foto's zijn te vinden op Mile. ru "," Yandex "en andere internetdiensten. Om dit te doen, zoekt u op de hoofdpagina van uw zoekmachine het opschrift "Afbeeldingen" en gaat u naar deze sectie. Er zijn veel mooie afbeeldingen op Yandex. Photos geplaatst. U kunt ze ook zoeken op sites met software in het gedeelte "Voor mobiele telefoons".

Aanbevolen: