Hoe Te Reageren Op Sms

Inhoudsopgave:

Hoe Te Reageren Op Sms
Hoe Te Reageren Op Sms

Video: Hoe Te Reageren Op Sms

Video: Hoe Te Reageren Op Sms
Video: Hoe vaak kijken mannen naar Facebook, WhatsApp of SMS op hun telefoon? 2024, April
Anonim

Het verzenden en ontvangen van SMS-berichten is een van de meest populaire functies van mobiele telefoons. Elke telecomoperator heeft een database van het mobiele netwerk, waardoor berichten tussen abonnees worden overgedragen. De hoofdbasis van het mobiele netwerk bevat informatie over het abonnementsprofiel van de mobiele telefoon en ook informatie over de richting voor de abonnee, dat wil zeggen over waar de mobiele telefoon zich momenteel bevindt. GMSC-Mobile Center kan een bericht naar de juiste abonnee sturen.

Hoe te reageren op sms
Hoe te reageren op sms

instructies:

Stap 1

Wanneer u een SMS-bericht ontvangt, moet dit eerst worden gelezen door op de leesknop op het toetsenbord van de mobiele telefoon te drukken of op het display als de mobiele telefoon aanraakgevoelig is.

U kunt een SMS-bericht direct na ontvangst beantwoorden door op de knop "beantwoorden" te klikken, of op een ander moment.

Stap 2

Om een sms-bericht van een andere mobiele telefoon te beantwoorden, moet u:

Ga naar het mobiele telefoonmenu.

Stap 3

Zoek het item in het menu - "Berichten"

Stap 4

Zoek het item "maak een bericht" in de berichten en schrijf de tekst van het bericht. En verzend dit bericht vervolgens door het telefoonnummer van de ontvanger te schrijven of een nummer uit de lijst in het adresboek te selecteren.

Stap 5

U kunt ook naar het item "Inkomende berichten" gaan, het ontvangen bericht zoeken en het item "beantwoorden" selecteren en vervolgens de tekst van het antwoordbericht typen en op de knop "verzenden" drukken.

Stap 6

Als het SMS-bericht niet is verzonden vanaf een mobiele telefoon, vanaf internet, kan het worden beantwoord door een e-mail te sturen, via e-mail, via internet in de mobiele telefoon.

Aanbevolen: