Hoe Te Reageren Op Internet-sms

Inhoudsopgave:

Hoe Te Reageren Op Internet-sms
Hoe Te Reageren Op Internet-sms

Video: Hoe Te Reageren Op Internet-sms

Video: Hoe Te Reageren Op Internet-sms
Video: How to send SMS from a Computer to any Mobile Number ? 2024, Mei
Anonim

Een bericht dat op een telefoon van internet wordt ontvangen, vereist ook een antwoord, net als een normaal bericht. In dit geval is het belangrijk dat de afzender van de internet-sms zijn oorspronkelijke gegevens aangeeft. Als aan deze voorwaarde is voldaan, kunt u een dergelijk bericht veilig beantwoorden via uw telefoon of internet.

Hoe te reageren op internet-sms
Hoe te reageren op internet-sms

Noodzakelijk

  • - SMS verzonden vanaf internet;
  • - het in het bericht vermelde telefoonnummer van de abonnee;
  • - mobiele telefoon;
  • - een computer met internettoegang.

instructies:

Stap 1

Open je inbox op je telefoon. Zoek de sms die via internet is verzonden in de lijst. Markeer dit bericht door er met de muis over te gaan, maar open het niet. Gebruik de toets "Functies".

Stap 2

Selecteer de taak "Afzender bellen" in de "Functies". U krijgt een lijst met nummers te zien (als er bijvoorbeeld een internet-sms is verzonden vanaf de website van de mobiele operator MTS, verschijnt de code +1230). Alle nummers die in het bericht worden vermeld, worden in deze lijst weergegeven. Selecteer daaruit het gewenste telefoonnummer.

Stap 3

Gebruik de belknop om de telefoon de afzender van het bericht te laten kiezen. Als je hem persoonlijk wilt spreken, wacht dan op een reactie. Beëindig anders onmiddellijk het uitgaande gesprek. Het vereiste telefoonnummer wordt gekopieerd naar de map Outbox.

Stap 4

Open de map met uitgaande oproepen, het nieuw gekozen nummer wordt als eerste weergegeven. Ga naar het menu "Opties", selecteer de opdracht "Bericht verzenden" / "Bericht verzenden" (afhankelijk van de fabrikant heeft deze functie verschillende namen).

Stap 5

Voer in het geopende venster uw bericht op de gebruikelijke manier in. Druk op de verzendtoets, controleer of het telefoonnummer juist is. Bevestig het verzenden van het bericht om de internet-sms te beantwoorden.

Stap 6

Log in op uw mobiele bedrijfswebsite of uw voorkeursserver om internet-sms te verzenden. Kies in de kolom "Ontvanger" het telefoonnummer dat in het bericht wordt vermeld. Schrijf de tekst in het speciale veld, onderteken en selecteer de opdracht "Verzenden".

Aanbevolen: