Hoe U Nummerherkenning Op Uw Telefoon Kunt Inschakelen

Inhoudsopgave:

Hoe U Nummerherkenning Op Uw Telefoon Kunt Inschakelen
Hoe U Nummerherkenning Op Uw Telefoon Kunt Inschakelen

Video: Hoe U Nummerherkenning Op Uw Telefoon Kunt Inschakelen

Video: Hoe U Nummerherkenning Op Uw Telefoon Kunt Inschakelen
Video: How to Turn Off No Caller ID iPhone (easy fix) 2024, April
Anonim

De "Caller ID"-service wordt geleverd door de grootste Russische mobiele operators: MTS, Megafon en Beeline. Als uw telefoon geen nummers weergeeft tijdens inkomende oproepen, activeert u de dienst met een van de beschikbare methoden.

Hoe u nummerherkenning op uw telefoon kunt inschakelen
Hoe u nummerherkenning op uw telefoon kunt inschakelen

instructies:

Stap 1

Abonneer u op de "Beller-ID"-service van de mobiele operator "MTS". Om dit te doen, kunt u de service "Internet Assistant" gebruiken, die toegankelijk is via de officiële website van het bedrijf. Klik op de link "Internet-assistent", die rood is gemarkeerd en zich in de rechterbovenhoek van de hoofdpagina bevindt. Klik erop om het systeem binnen te gaan. Registreer u in het systeem, als u dit nog niet eerder heeft gedaan, volgens de meegeleverde instructies. Gebruik uw telefoonnummer als login en een code die u via sms wordt toegestuurd als wachtwoord. Om het verkrijgen van een wachtwoord te versnellen, kiest u * 111 * 25 # vanaf uw mobiele apparaat of belt u het gratis nummer 1118. Ga in uw persoonlijke account naar het item "Services" en activeer "Beller-ID".

Stap 2

Abonnees van het bedrijf Beeline kunnen, naast het gebruik van hun persoonlijke account, waarin de registratie op dezelfde manier wordt uitgevoerd als de bovenstaande acties op de website van de operator, een beller-ID verbinden vanaf hun telefoon. Voer het verzoek uit * 110 * 061 # of kies het nummer 067409061. Wat de Megafon mobiele operator betreft, is de nummerherkenningsservice in eerste instantie beschikbaar voor abonnees na ontvangst van een simkaart, maar niet alle nummers kunnen door het systeem worden herkend. Als de abonnee bijvoorbeeld de dienst "Nummeridentificatiebeperking" heeft geactiveerd, kunt u hem niet zien.

Stap 3

Vraag om hulp in de mobiele telefoonwinkels van uw stad, waar u abonnees van de overeenkomstige operator bedient. Neem uw paspoort mee en vraag het kantoorpersoneel op vertoon om de nummerherkenning door te koppelen. De operatie wordt lokaal uitgevoerd en is meestal gratis. Vergeet ook niet regelmatig de aanbiedingen van operators op hun officiële websites te bekijken, aangezien de nummerherkenningsservice vaak beschikbaar komt wanneer nieuwe, gunstigere tarieven worden aangesloten.

Aanbevolen: