Hoe U Geld Kunt Verzenden Van Telefoon Naar Telefoon Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe U Geld Kunt Verzenden Van Telefoon Naar Telefoon Beeline
Hoe U Geld Kunt Verzenden Van Telefoon Naar Telefoon Beeline

Video: Hoe U Geld Kunt Verzenden Van Telefoon Naar Telefoon Beeline

Video: Hoe U Geld Kunt Verzenden Van Telefoon Naar Telefoon Beeline
Video: Beeline Mobile Financial Services - Bell's phone (english version) 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende situaties in het leven waarin een persoon niet direct zijn saldo kan opwaarderen op zijn mobiele telefoon. Daarom hebben veel mobiele operators een mobiele transferservice. Hierdoor kunnen uw dierbaren, indien nodig, geld overmaken van hun rekening naar die van u (en vice versa).

Hoe u geld kunt verzenden van telefoon naar telefoon Beeline
Hoe u geld kunt verzenden van telefoon naar telefoon Beeline

instructies:

Stap 1

Gebruik de service "Mobiele overdracht". Kies * 145 * phone_number_of_subscriber_transfer_sum # en druk op de belknop. Voorbeeld: 9031560088 100. Voer het telefoonnummer in zonder spaties in internationaal formaat (10 cijfers). Voer de hoeveelheid vertaling zonder scheidingstekens (punten, komma's) en spaties in als een geheel getal. Specificeer het overschrijvingsbedrag in de munteenheid volgens uw tariefplan.

Stap 2

U ontvangt een bericht met een uniek nummer waarmee u de overboeking moet bevestigen. Kies hiervoor * 145 * driecijferige bevestigingscode # en druk op de belknop. Een bericht op het display geeft aan dat de aanvraag is geaccepteerd.

Stap 3

Wacht op een sms-bericht dat uw geld succesvol is overgemaakt. Ook het bedrag van de overschrijving en het telefoonnummer van de ontvanger worden daar vermeld. De ontvanger ontvangt ook een bericht over het aanvullen van het account. Let op: het overschrijvingsbedrag moet minimaal 10 en niet meer dan 150 roebel zijn. U kunt niet meer dan 300 roebel per dag overmaken en na de overdracht moet er ten minste 60 roebel op uw rekening blijven staan.

Stap 4

U kunt ook geld overmaken van een Beeline-nummer naar een nummer van een andere Russische operator of operator van de GOS-landen. Om dit te doen, vult u het formulier in op de beeline.ru-website: ga naar het tabblad "Overboeking van geld" - "Overboeking naar telefoon". Eerst moet je inloggen. Voer in het formulier het telefoonnummer in waarvan u geld wilt overmaken (moet aan u worden verstrekt).

Stap 5

U ontvangt een sms om de overdracht te bevestigen. Voer het ontvangen wachtwoord in het tweede veld in, vink het vakje "Ik ga akkoord met de servicevoorwaarden" aan en klik op "Inloggen". Het bedrag van de overschrijving en de transfersom worden van uw nummer afgeschreven.

Stap 6

De tweede optie is vertaling via een sms-verzoek. Stuur vanaf uw mobiele telefoon een sms-verzoek naar 7878. Dit moet een bericht zijn in de volgende vorm: telefoonnummer_overboeking van de ontvanger (zoals in het geval van een overdracht binnen het Beeline-netwerk).

Aanbevolen: