Hoe U Nummerherkenning Kunt Maken

Inhoudsopgave:

Hoe U Nummerherkenning Kunt Maken
Hoe U Nummerherkenning Kunt Maken

Video: Hoe U Nummerherkenning Kunt Maken

Video: Hoe U Nummerherkenning Kunt Maken
Video: How to make your Phone Number private on Samsung 2024, Mei
Anonim

Met de automatische nummerherkenningsfunctie kunt u de abonnee die u belt en zijn naam identificeren, als deze eerder door u in het geheugen van uw communicatieapparaat is ingevoerd.

Beller-ID maken
Beller-ID maken

Het is nodig

telefoon met identificatiefunctie

instructies:

Stap 1

Koop een telefoon die de functie automatische nummerherkenning ondersteunt. Sluit hem aan op een telefoonaansluiting in de muur en, indien nodig, op een voedingsbron (kan variëren afhankelijk van uw telefoonmodel). Houd er rekening mee dat de functie mogelijk al actief is op het moment van aankoop, zoals bijvoorbeeld bij veel Panasonic-modellen.

Stap 2

Controleer of automatische nummerherkenning werkt door te wachten op een inkomende oproep naar uw vaste telefoon. Als het nummer van de beller wordt geïdentificeerd, is de functie standaard geactiveerd. Houd er rekening mee dat dit allemaal afhankelijk kan zijn van de telefooncentrale die u bedient.

Stap 3

Als u stopt met het gebruik van deze functie door deze eenvoudigweg uit te schakelen in het menu van uw telefoon, wordt deze niet automatisch verwijderd uit de lijst met services die door het telefoonbedrijf worden geleverd, dus u moet contact met hen opnemen met een schriftelijke verklaring om te stoppen met het verstrekken van de automatische beller-ID-functie.

Stap 4

Als de functie voor automatische nummerherkenning op uw vaste telefoon niet automatisch is ingeschakeld, vult u bij het kantoor van uw telefoonmaatschappij een aanvraag voor het doorverbinden van de dienst in. U heeft een paspoort nodig met een verblijfsvergunning op het adres waarop dit vaste telefoonnummer is geregistreerd of elke andere persoon die het recht heeft om dergelijke wijzigingen aan te brengen in de lijst van verleende diensten.

Stap 5

Om automatische nummerweergave voor uw mobiele telefoon in te schakelen, activeert u deze functie in het gedeelte oproepinstellingen. Beller-ID is meestal al ingeschakeld voor abonnees van alle mobiele operators. Als het eerder was uitgeschakeld, kunt u het activeren door contact op te nemen met de technische ondersteuning.

Aanbevolen: