Volume Toevoegen Aan Samsung-telefoon

Inhoudsopgave:

Volume Toevoegen Aan Samsung-telefoon
Volume Toevoegen Aan Samsung-telefoon

Video: Volume Toevoegen Aan Samsung-telefoon

Video: Volume Toevoegen Aan Samsung-telefoon
Video: Secret Hidden Audio Mod For Your Samsung Galaxy 2024, April
Anonim

Onder de onderscheidende kwaliteiten van Samsung-telefoons zijn een helder scherm, ergonomische toetsenindeling en een uiterst elegant ontwerp. Helaas kan men daarnaast het belangrijkste nadeel noemen: de meeste apparaten hebben een stil luidsprekergeluid. Om er volume aan toe te voegen, moet u een aantal eenvoudige handelingen uitvoeren.

Volume toevoegen aan Samsung-telefoon
Volume toevoegen aan Samsung-telefoon

instructies:

Stap 1

Om het volume van het signaal veilig te verhogen, moet u het volume van de originele track verhogen. Het volume verhogen door de technische instellingen van de firmware van de telefoon te wijzigen, brengt schade aan de luidspreker met zich mee. Dit kan gebeuren doordat de luidspreker is afgestemd op het volume dat oorspronkelijk in de firmware zat, dus te veel verhoging kan het bederven.

Stap 2

De beste optie voor het bewerken van een melodie is Adobe Audition of Sony Sound Forge. Deze programma's hebben voldoende hoge functionaliteit voor volledige verwerking van een track, zowel van de kant van het verhogen van het volume, als van de kant van het aanpassen van de melodie aan de luidspreker van de telefoon.

Stap 3

Installeer en voer de audio-editor uit. Open de track die u nodig hebt via het menu "Bestand" of door deze naar het werkgebied van het programma te slepen. Wacht tot het nummer is geladen. Om ruimte op uw telefoon te besparen, is het raadzaam om eerst de track af te sluiten en vervolgens het volume te bewerken. Selecteer de "extra" gebieden van de track en verwijder ze.

Stap 4

Markeer de resulterende melodie. Gebruik het "Volume Up"-effect om het volume van de track geleidelijk te verhogen, terwijl u onderweg test op eufonie. U kunt ook het effect "Normaliseren" gebruiken, deze lijken erg op elkaar na verwerking. Pas de wijzigingen toe nadat je zeker weet dat je de euphony-limiet hebt bereikt.

Stap 5

Gebruik het grafische equalizer-effect. Dit is nodig omdat de luidspreker van een mobiele telefoon is ontworpen om hoge en gemiddelde frequenties weer te geven, niet lage frequenties. Verminder de sterkte van de lage frequenties en laat de hoge en middentonen op hetzelfde niveau als ze waren. Kopieer het nummer naar het telefoongeheugen en test het. Als het te luid is en de luidspreker het niet normaal kan reproduceren, corrigeer het dan met een audio-editor.

Aanbevolen: