Een Abonnee Toevoegen Aan De "Beeline" Zwarte Lijst

Inhoudsopgave:

Een Abonnee Toevoegen Aan De "Beeline" Zwarte Lijst
Een Abonnee Toevoegen Aan De "Beeline" Zwarte Lijst

Video: Een Abonnee Toevoegen Aan De "Beeline" Zwarte Lijst

Video: Een Abonnee Toevoegen Aan De
Video: Правильная Настройка Микротик!! 2024, April
Anonim

Blacklist is een mogelijkheid om ongewenste abonnees toe te voegen aan een speciale lijst met nummers die uw nummer niet kunnen bereiken. Meestal bestaat deze optie in de instellingen van de mobiele telefoon.

Een abonnee toevoegen aan de zwarte lijst
Een abonnee toevoegen aan de zwarte lijst

Het is nodig

een mobiele telefoon verbonden met Beeline

instructies:

Stap 1

Gebruik de zwarte lijst van "Beeline" om uzelf te beschermen tegen oproepen van ongewenste gesprekspartners. Stel hiervoor een ban in, waarna hij in plaats van piepjes de tekst hoort van het antwoordapparaat "De abonnee is tijdelijk niet bereikbaar, bel later aub." Houd er rekening mee dat u maximaal veertig nummers aan de zwarte lijst kunt toevoegen, zowel lokaal als internationaal en mobiel.

Stap 2

Abonneer u op de "Black List"-service door het eerste ongewenste nummer aan de lijst toe te voegen. Kies de volgende opdracht vanaf uw telefoon: * 110 * 771 * "Voer het abonneenummer in internationaal formaat in" # en druk vervolgens op de belknop.

Stap 3

Om het nummer te verwijderen, gebruikt u het commando * 110 * 772 * "Voer het telefoonnummer van de abonnee in internationaal formaat in" # en druk op de groene toets. Houd er rekening mee dat u het nummer in dezelfde vorm moet invoeren als dat u het heeft genoteerd bij het toevoegen. Als u alle nummers uit de lijst verwijdert, wordt de dienst niet gedeactiveerd.

Stap 4

Gebruik de volgende opdracht om erachter te komen welke nummers op uw zwarte lijst staan: * 110 * 773 #, druk op de belknop. Als u wilt weten wanneer en hoe vaak de abonnees op de zwarte lijst u in de afgelopen 24 uur hebben gebeld, kiest u * 110 * 775 # en drukt u vervolgens op de belknop. U ontvangt een sms-bericht met het aantal oproepen en het tijdstip van de laatste oproep van de abonnees die u op de "zwarte lijst" hebt gezet.

Stap 5

Om de dienst te deactiveren en automatisch de zwarte lijst te wissen, gebruikt u de opdracht * 110 * 770 #, drukt u op de belknop. Om alle commando's correct te laten werken, moet u het interval ertussen in acht nemen - ongeveer een half uur. Om een nummer toe te voegen aan de "Black List" of het te verwijderen, voert u het nummer in het internationale formaat in, bestaande uit de landcode, stad / netwerkcode en het telefoonnummer rechtstreeks. Om Russische nummers in te voeren, kiest u ze vanaf +7. Het aansluiten en loskoppelen van deze service is gratis, de maandelijkse vergoeding is 30 roebel per maand. Eén nummer toevoegen - 3 roebel.

Aanbevolen: