Hoe Een Abonnee Van Een Mobiele Telefoon Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Abonnee Van Een Mobiele Telefoon Te Achterhalen?
Hoe Een Abonnee Van Een Mobiele Telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe Een Abonnee Van Een Mobiele Telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe Een Abonnee Van Een Mobiele Telefoon Te Achterhalen?
Video: Hoe word jij even gespierd als Arnold Schwarzenegger? 2024, April
Anonim

Ben je het zat om je mobiele telefoon op te pakken en stilte te horen als reactie? Ben je het zat om gebeld te worden door een onbekend nummer en te worden afgezet? Het is tijd om kennis te maken met de abonnee die het aandurfde om je gemoedsrust te verstoren en een verhelderend gesprek met hem te voeren.

Hoe een abonnee van een mobiele telefoon te achterhalen?
Hoe een abonnee van een mobiele telefoon te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Koop een database van mobiele operators. Ondanks de vrij hoge kosten, zal de resulterende hulpbron vrij snel zijn vruchten afwerpen. Controleer de prestaties van de schijf en de "versheid" van de informatie die erop is opgenomen voordat u deze aanschaft. Onthoud dat het onwaarschijnlijk is dat u een niet-werkende schijf voor geld terug kunt ruilen, omdat dergelijke bases worden illegaal verkocht, niemand geeft je een cheque en verkopers veranderen voortdurend van locatie. U kunt ook proberen naar dergelijke databases te zoeken op de pagina's van het wereldwijde netwerk, maar hoogstwaarschijnlijk zult u een "oude" versie van de database vinden, waarvan de informatie zo verouderd is dat het zelfs "niet jammer" is om het op internet te zetten.

Stap 2

Neem contact op met de politie. Als u bedreigingen ontvangt van een onbekend nummer, is de procedure eenvoudig en snel. De politie zal een officieel verzoek indienen bij de mobiele operator om de abonnee die u bedreigt te identificeren en voor de rechter te brengen. U wordt ook verteld over de persoon die u heeft gebeld en bedreigd. Als er geen bedreigingen zijn, probeer dan een gemeenschappelijke taal met de politie te vinden door de situatie uit te leggen. Probeer mensen in deze kringen te vinden die je kent en handel via hen. Spreek de motiverende component af en zij zullen u helpen de informatie te vinden die u nodig heeft.

Stap 3

Probeer te verwijzen naar zoekmachines. Er zijn talloze verschillende sites die dit soort diensten aanbieden, zowel gratis als betaald. Begin bij het begin met gratis diensten. In het geval van een mislukte zoekopdracht, verliest u niets en kunt u overschakelen naar het gebruik van betaalde bronnen. Voor de service betalen via sms, wees voorzichtig. De werkelijke kosten van een bericht kunnen vele malen hoger zijn dan aangegeven op de site. Bedenk ook dat er niemand zal zijn die aanspraak kan maken op de betrouwbaarheid van de informatie die van een dergelijke bron is ontvangen.

Aanbevolen: