Hoe Een Abonnee Van Een Mobiele Telefoon Te Identificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Abonnee Van Een Mobiele Telefoon Te Identificeren
Hoe Een Abonnee Van Een Mobiele Telefoon Te Identificeren

Video: Hoe Een Abonnee Van Een Mobiele Telefoon Te Identificeren

Video: Hoe Een Abonnee Van Een Mobiele Telefoon Te Identificeren
Video: How to identify all IC in mobile phone Board | Working of mobile phone ic 2024, Mei
Anonim

Een mobiele telefoon is een integraal onderdeel van ons leven geworden en bijna iedereen heeft hem. In onze moderne wereld beslist informatie, zo niet alles, dan wel veel. Dus hoe zit het met situaties waarin u moet bepalen wie de eigenaar is van een mobiel telefoonnummer?

Hoe een abonnee van een mobiele telefoon te identificeren
Hoe een abonnee van een mobiele telefoon te identificeren

instructies:

Stap 1

Gebruik verschillende zoekmachines op internet. Dit is de makkelijkste en goedkoopste manier. Zoekdiensten zijn zowel betaald als gratis te vinden. U moet begrijpen dat informatie in onze tijd geld kost en geld is niet klein. Gebruik daarom eerst de gratis zoekmachines. Natuurlijk zal de relevantie van de op deze manier verkregen informatie later moeten worden gecontroleerd, maar toch is de mogelijkheid om uw budget te besparen de moeite waard.

Stap 2

Als het onmogelijk is om de abonnee van de mobiele telefoon te identificeren met behulp van een gratis zoekopdracht op internet, ga dan naar de betaalde. U kunt verwijzen naar sites als

Stap 3

U kunt betalen via uw mobiele telefoon door een sms te sturen naar het opgegeven nummer. Er wordt een vooraf afgesproken bedrag van uw rekening afgeschreven, waarna u toegang krijgt tot de gevraagde informatie. U kunt ook voor de service betalen via een elektronische portemonnee, wat waarschijnlijk veel gemakkelijker is.

Stap 4

U moet weten dat elke mobiele operator zijn eigen databases heeft, waarin ze informatie over hun abonnees invoeren. Communicatieoperatoren ontvangen dergelijke informatie van de abonnees zelf, die deze laatsten aangeven bij het sluiten van een contract voor de levering van communicatiediensten. U kunt dergelijke databases kopen op grote markten waar elektronische goederen worden verkocht (bijvoorbeeld Mitinsky, Savelovsky, Gorbushka, Budenovsky). Nadat u een ambachtelijke schijf met een dergelijke basis hebt gekocht, installeert u deze eenvoudig op uw computer, voert u het nummer van uw telefoon in het daarvoor bestemde veld in en krijgt u wat u zoekt, namelijk alle informatie over de abonnee (inclusief paspoortgegevens). Maar onthoud dat informatie in dergelijke databases zeer snel zijn "versheid" verliest en zorgvuldig moet worden gecontroleerd. Probeer ook de nieuwste versies van de database te kopen, wat de betrouwbaarheid van de daaruit verkregen informatie zal vergroten.

Aanbevolen: