Hoe De Balans Van Een Mobiele Telefoon Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Balans Van Een Mobiele Telefoon Te Achterhalen?
Hoe De Balans Van Een Mobiele Telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe De Balans Van Een Mobiele Telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe De Balans Van Een Mobiele Telefoon Te Achterhalen?
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, Mei
Anonim

Voor de meeste mensen is een mobiele telefoon een onvervangbaar iets. Met behulp hiervan communiceren we met elkaar, bellen op het werk, checken mail, etc. Daarom is het voor velen erg belangrijk om altijd in contact te blijven en de staat van hun evenwicht te kennen. Mobiele operators hebben verschillende opties om hun account te controleren. Hier zijn de meest populaire.

Hoe de balans van een mobiele telefoon te achterhalen?
Hoe de balans van een mobiele telefoon te achterhalen?

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste en meest betaalbare manier om het rekeningsaldo te controleren, is USSD-verzoek. Informatie over uw geld wordt binnen enkele seconden weergegeven. Om het te gebruiken, volstaat het om de combinatie * 100 # op uw telefoon te kiezen - voor Megafon- en MTS-abonnees, of * 102 # - voor Beeline. Druk vervolgens op de beltoets. Informatie over het geld op de rekening wordt weergegeven op het mobiele scherm.

Stap 2

Als je vaak op internet zit, of je telefoon is bijvoorbeeld leeg, dan kun je je persoonlijke account gebruiken op de website van het bedrijf van je provider. Om het in te voeren, gebruikt u uw gebruikersnaam en wachtwoord, na autorisatie zal het systeem alle informatie over het contract van de klant weergeven. Inclusief de staat van de rekening.

Stap 3

Megafon biedt haar gebruikers de dienst Live Balance aan. Het beschikbare bedrag wordt in realtime weergegeven op het scherm van uw mobiele apparaat. Om het te gebruiken, moet u * 105 * 105 # bellen. Maar deze functie is niet voor alle handsets beschikbaar, meestal alleen voor nieuwere modellen.

Stap 4

Als u om de een of andere reden dergelijke combinaties niet kunt kiezen, gebruik dan de hulp van de ondersteuningsdienst. Om dit te doen, moet u het servicenummer bellen, voor MTS-abonnees - 0890, Beeline - 0611, Megafon - 0500. Nadat u het codewoord of uw paspoortgegevens hebt genoemd, geeft de operator informatie over uw saldo.

Stap 5

Veel operators hebben een functie voor spraakaankondiging geïntroduceerd. Door het servicenummer te bellen, zal het systeem het bericht inspreken over het beschikbare saldo op uw mobiele account. Om deze service te gebruiken, moeten MTS-abonnees het nummer bellen - 0590, Beeline - 0697, Megafon 0505.

Aanbevolen: