Gegevens Overzetten Van Mobiele Telefoons Naar Een Computer

Inhoudsopgave:

Gegevens Overzetten Van Mobiele Telefoons Naar Een Computer
Gegevens Overzetten Van Mobiele Telefoons Naar Een Computer

Video: Gegevens Overzetten Van Mobiele Telefoons Naar Een Computer

Video: Gegevens Overzetten Van Mobiele Telefoons Naar Een Computer
Video: HOW to transfer data android to pc,phone to computer,pc to mobile with usb cable ,usb debugging 2024, April
Anonim

Moderne mobiele telefoons kunnen verschillende multimediabestanden afspelen. Daarnaast is het soms belangrijk om snel informatie over te kunnen zetten naar een computer. Hiermee kunt u kopieën maken van uw telefoonboek en sms-berichten.

Gegevens overzetten van mobiele telefoons naar een computer
Gegevens overzetten van mobiele telefoons naar een computer

Noodzakelijk

  • - PC-suite;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Gebruik een kaartlezer en flashkaart van een geschikt formaat om eenvoudig bestanden van uw mobiele telefoon naar uw computer over te zetten. Veel mobiele apparaten ondersteunen MicroSD- en MMC-indelingen.

Stap 2

Verwijder de USB-stick uit de telefoon. Sluit de kaartlezer aan op uw computer en update de stuurprogramma's voor dit apparaat. Plaats de USB-flashdrive in de juiste hardwaresleuf en wacht tot de nieuwe drive wordt gedetecteerd.

Stap 3

Open het menu "Deze computer" en kopieer de gewenste bestanden naar de harde schijf van uw pc. Als je een USB-kabel hebt, gebruik deze dan om je mobiele telefoon op je computer aan te sluiten.

Stap 4

Na een tijdje verschijnen er twee nieuwe schijven in het menu "Deze computer": telefoongeheugen en een flashkaart. Deze methode bespaart u de moeite om een kaartlezer aan te schaffen.

Stap 5

Helaas is het onmogelijk om met de beschreven methode een hoogwaardige synchronisatie van het telefoonboek en andere belangrijke bestanden op te zetten. Gebruik het programma PC Suite om dit proces uit te voeren.

Stap 6

Download deze applicatie van de ontwikkelaarssite van de mobiele telefoon die u gebruikt. Het is geschikt voor het werken met telefoons van de volgende bedrijven: Nokia, Samsung en Sony Ericsson. Installeer de PC Suite-software (PC Studio).

Stap 7

Verbind uw mobiele telefoon met uw computer via een USB-kabel of Bluetooth-adapter. Klik na het definiëren van het apparaat op de knop "Synchroniseren". Wacht tot dit proces is voltooid.

Stap 8

Selecteer "Telefoonboek" en klik op de knop "Back-up". Activeer het item "Automatisch synchroniseren bij verbinding". Nu zal het programma automatisch controleren op nieuwe contacten en deze toevoegen aan de back-up. Ga nu naar het menu SMS-berichten en sla uw belangrijke tekstbestanden op uw computer op.

Stap 9

Gebruik PC Suite om uw sms-bestanden en telefoonboek te beheren. Hiermee kunt u snel de gewenste informatie bewerken.

Aanbevolen: