Hoe De Achternaam Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Achternaam Op Telefoonnummer Te Achterhalen?
Hoe De Achternaam Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe De Achternaam Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe De Achternaam Op Telefoonnummer Te Achterhalen?
Video: Minor ZPBM - Hoe maak je een probleemanalyse? 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is het vaak nodig om de achternaam op een mobiele telefoon te achterhalen en de juiste abonnee te vinden. Er zijn verschillende internetbronnen, evenals elektronische databases waarmee u dit zonder problemen kunt doen, maar u moet voorzichtiger zijn om niet voor de trucs van oplichters te vallen.

U kunt de achternaam vinden door het mobiele telefoonnummer
U kunt de achternaam vinden door het mobiele telefoonnummer

instructies:

Stap 1

Probeer de telefoon gratis te herkennen aan de achternaam door hem via verschillende bronnen te gebruiken. Doe het eerst op sociale media. Voer gewoon een telefoonnummer in het zoekvak in en als een persoon die op de site is geregistreerd dit in zijn contactgegevens heeft aangegeven, vindt u het onmiddellijk. U kunt ook proberen het nummer in te voeren op een van de zoekmachines. Dit helpt niet per se om de achternaam op een mobiele telefoon te achterhalen, maar u kunt er wel achter komen in welke stad en regio dit nummer is geregistreerd en bij welke mobiele provider het hoort. Dit zal uw verdere zoekopdrachten vergemakkelijken.

Stap 2

Koop een database met telefoonnummers van abonnees van de serviceprovider die u nodig hebt. Dit is een van de gemakkelijkste manieren om erachter te komen op mobiele achternaam, hoewel dit wordt betaald. U kunt een basis kopen op de radiomarkt of bestellen bij een gespecialiseerd bedrijf. Onthoud dat meestal 2-3 jaar oude informatie in de uitverkoop gaat, dus als u een bedrijf vindt dat aanbiedt om de nieuwste database met nummers te kopen, zijn het hoogstwaarschijnlijk oplichters. Als het nummer dat u nodig hebt al lang is geregistreerd, kunt u er waarschijnlijk de achternaam aan herkennen.

Stap 3

Ontdek de naam van de abonnee die u nodig hebt met behulp van speciale sites. Met https://findmobil.net/spravochnik/nayti-cheloveka-po-nomeru-telefona.htm kunt u bijvoorbeeld een persoon op nummer vinden in een van de grote Russische steden. Met deze service kunt u uw telefoonnummer gratis op achternaam herkennen. Wees voorzichtig bij het bezoeken van sites waarvoor u een sms naar een kort nummer moet sturen om toegang te krijgen tot de dienst. De meeste van hen zijn veelvoorkomende oplichters en door contact met hen op te nemen, verspilt u alleen tijd en geld.

Stap 4

Probeer gewoon het nummer te bellen dat u kent en met de persoon te chatten. Als anonimiteit belangrijk voor u is, of als u denkt dat de gesprekspartner niet de informatie zal delen die u nodig heeft, stel uzelf dan voor wanneer u een medewerker van een sociale enquêtedienst of een mobiel callcenter belt. Zo kun je vragen wat je nodig hebt. Onthoud dat valsspelen niet goed is, dus probeer op een eerlijke manier de achternaam op je mobiele telefoon te achterhalen.

Aanbevolen: