Een Nieuwe Simkaart Activeren

Inhoudsopgave:

Een Nieuwe Simkaart Activeren
Een Nieuwe Simkaart Activeren

Video: Een Nieuwe Simkaart Activeren

Video: Een Nieuwe Simkaart Activeren
Video: How To Activate Ncell New Sim Card / New Sim Card Activation Ncell | 2024, Mei
Anonim

Bij het kopen van een mobiele telefoon rijst de vraag over de aanschaf van een simkaart en, in sommige gevallen, over de activering ervan. Hoewel dit een eenvoudig proces is, hebben sommige mensen er nog steeds moeite mee.

Simkaart activatie
Simkaart activatie

instructies:

Stap 1

Bij het kopen van een mobiele telefoon kun je een verkoopmedewerker vragen om een bepaalde simkaart aan te sluiten en te activeren. Je hoeft alleen maar de operator te kiezen die je leuk vindt en een gunstig tarief voor communicatie.

Stap 2

Bij het activeren van een simkaart dient u een unieke pincode in te voeren. Het bevindt zich onder een beschermende laag op de plaat waarop de simkaart zelf was bevestigd. Deze code is het onthouden waard, u moet deze elke keer dat u de telefoon aanzet invoeren. Indien gewenst kunt u de PIN-invoer uitschakelen in uw telefooninstellingen.

Stap 3

Als je om wat voor reden dan ook een telefoon zonder simkaart hebt gekocht of gewoon apart hebt gekocht, kun je naar het servicecentrum komen, waar ze ook diensten verlenen voor nummerbehoud en simkaartherstel. De adressen van servicecentra worden meestal aangegeven op internet of in reclamefolders van mobiele providers. Het is erg belangrijk om er rekening mee te houden dat registratie en activering van de kaart, evenals de aankoop ervan, alleen plaatsvindt op vertoon van een paspoort.

Stap 4

Als het niet mogelijk is om naar de communicatiesalon te gaan, kunt u de websites van communicatieproviders op internet bellen en op het tabblad Help alle informatie krijgen over activering en aanvullende diensten van een simkaart.

Aanbevolen: