Motorola Moto G5S En Moto G5S Plus: Review Van Twee Mid-budget Smartphones

Inhoudsopgave:

Motorola Moto G5S En Moto G5S Plus: Review Van Twee Mid-budget Smartphones
Motorola Moto G5S En Moto G5S Plus: Review Van Twee Mid-budget Smartphones

Video: Motorola Moto G5S En Moto G5S Plus: Review Van Twee Mid-budget Smartphones

Video: Motorola Moto G5S En Moto G5S Plus: Review Van Twee Mid-budget Smartphones
Video: Крутой середнячок - Обзор смартфона Moto G5s Plus 2024, April
Anonim

De recensie van vandaag is gewijd aan twee mid-budget smartphones die zijn uitgebracht door het merk Motorola, dat onlangs werd gekocht door het Chinese bedrijf Lenovo.

Motorola Moto G5S en Moto G5S Plus: review van twee mid-budget smartphones
Motorola Moto G5S en Moto G5S Plus: review van twee mid-budget smartphones

Na de overname van het bedrijf begonnen veel nieuwe producten onder het merk Motorola de smartphonemarkt te betreden. De helden van de recensie van vandaag zijn vertegenwoordigers van de populaire G-serie, namelijk Moto G5s en Moto G5s Plus. Nieuwe items zijn gedeeltelijk verbeterde en aangevulde versies van Moto G5 en Moto G5 Plus. Laten we eens kijken hoe deze modellen met het voorvoegsel "s" van elkaar verschillen.

Beeld
Beeld

Uiterlijk

Het is de moeite waard om te beginnen met het materiaal van de behuizing. Als eerdere modellen werden gepresenteerd in een metalen behuizing met plastic inzetstukken, dan zijn er al nieuwe variaties beschikbaar in een volledig metalen ontwerp, en dit is een absoluut pluspunt. De montage komt duurzamer uit, zonder speling, en ziet er echt premium uit.

Het verschil tussen de displays van de moto g5s en moto g5s plus zit alleen in de dunnere frames van de eerste. Beide apparaten hebben een waterafstotende coating, maar haast u niet om ermee te zwemmen - als zodanig is stof- en vochtbestendigheid niet aanwezig. Het kleurenschema is niet rijk: er zijn slechts twee opties te koop - zwarte en gouden kasten.

De diagonaal van het g5s-scherm is 5,2 inch, de resolutie is 1920 × 1080. De oudere broer g5s plus verschilt alleen van de jongere in de diagonaal: 5, 5”. Beide hebben een beschermende oleofobe Gorilla Glass 3-coating.

Interne vulling

Beide processors zijn acht-core, de g5s heeft een Snapdragon 430 en de g5s + heeft een serieuzere optie - de Snapdragon 625, de overgrote meerderheid van de games zal perfect op deze processor draaien. RAM in beide apparaten is voorzien voor 3 GB, in de meer geavanceerde versie van g5s - 4 GB. Het apparaatgeheugen is beschikbaar van 32 tot 64 GB in de g5s plus en 32 GB in de g5s. Genoeg voor gemiddelde vragen.

Het besturingssysteem van beide toestellen is Android 7.1 Nougat. Na verloop van tijd zouden beide apparaten Android 8.0 Oreo moeten ontvangen.

De camera is voor veel moderne gebruikers een doorslaggevende factor bij het kiezen van een apparaat. De Moto g5s is uitgerust met een 16 megapixel hoofdcamera en een 5 megapixel frontcamera, de opnamekwaliteit is eerder gemiddeld dan hoog. Moto g5s plus ontving een dubbele hoofdcamera van 13 megapixels van elke module en de voorste - 8 megapixels. Dit geeft natuurlijk enig voordeel ten opzichte van zijn broer, maar de kwaliteit van het fotograferen is nog verre van professioneel.

De batterijcapaciteit van beide toestellen is gelijk, 3000 mAh. Over het algemeen kunnen beide smartphones anderhalve dag aan, mits de maximale belasting dat niet is. Er is de mogelijkheid om Quick Charge 3.0 snel op te laden.

Beeld
Beeld

Het is al lang mogelijk om beide apparaten in Rusland te kopen, maar er is niet altijd iemand bereid om ongeveer 4000 roebel te veel te betalen, wanneer concurrenten met apparaten met vergelijkbare parameters goedkoper zijn. Hierdoor kunnen we stellen dat deze twee smartphones meer ontworpen zijn voor een bepaalde categorie amateurs dan voor een breed publiek.

Aanbevolen: