Alle Voor- En Nadelen Van Huawei P Smart

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van Huawei P Smart
Alle Voor- En Nadelen Van Huawei P Smart

Video: Alle Voor- En Nadelen Van Huawei P Smart

Video: Alle Voor- En Nadelen Van Huawei P Smart
Video: Huawei P Smart S обзор - P Smart Plus на максималках?! 2024, April
Anonim

Huawei P Smart werd in januari 2019 aangekondigd door Huawei. Heeft het nadelen en is het de aandacht van gebruikers waard?

Alle voor- en nadelen van Huawei P Smart
Alle voor- en nadelen van Huawei P Smart

Ontwerp

Qua uiterlijk lijkt de Huawei P Smart erg op de Nova 7X. Het voorste deel is voor 80 procent bedekt met een scherm, er zijn boven- en onderframes. Het achterpaneel bestaat uit een metalen deksel en een kunststof inzetstuk aan de boven- en onderkant. Het is het beste om uw apparaat met een hoesje te gebruiken, omdat de achterkant bekrast en bekrast zal zijn. Dit is vooral duidelijk als de kleur van de smartphone zwart is. Het wordt trouwens geproduceerd in drie kleurvariaties - goud, blauw en zwart. De afmetingen van de smartphone zijn 150 x 72 x 7,45 mm en het gewicht is 153 gram. Het lijkt erg licht in de handen.

Beeld
Beeld

Aan de onderkant bevindt zich een hoofdtelefoonpoort van 3,5 mm, een microUSB-aansluiting (gebruikt voor het overbrengen van bestanden tussen apparaten en opladen), evenals een microfoon. Aan de linkerkant is een slot voor twee nanoSIM-kaarten, waarvan er één kan worden gebruikt voor microSD-geheugenkaarten. Aan de achterkant zit een ingebouwde vingerafdrukscanner, die vrij snel reageert op aanraking.

Beeld
Beeld

Camera

In 2018 wordt de overgrote meerderheid van smartphones geleverd met twee of meer camera's die als hoofdcamera's worden gebruikt, en de Huawei P Smart is geen uitzondering. De hoofdlens heeft 13 MP, de tweede is nodig om de opnamehoek te vergroten en heeft 2 MP. De extra module kan alleen in combinatie werken en je kunt er niet apart foto's van maken, zoals Huawei P10.

Beeld
Beeld

Er zijn veel elementen in de instellingen, waarin je na wijzigingen een andere kwaliteit foto's kunt plaatsen.

Beeld
Beeld

Dankzij de combinatie van twee modules en autofocus kun je ondanks het vrij smalle kleurenpalet extreem goede foto's maken. De nachtmodus werkt min of meer normaal, hij zendt geen onnodige schaduwen uit. Indien nodig kun je de LED-flitser gebruiken, al gaat de kwaliteit daarmee merkbaar achteruit.

Beeld
Beeld

De camera aan de voorkant heeft 8 MP en doet hetzelfde werk. Cameravideo's kunnen worden opgenomen in Full HD met 30 frames per seconde.

Specificaties:

De Huawei P Smart wordt aangedreven door een 64-bit octa-core 4xCortex-A53 2, 36 GHz-processor in combinatie met een Mali-T830 GPU. RAM 3 GB, intern geheugen 32 GB, terwijl het kan worden uitgebreid met een extra geheugenkaart tot 256 GB. De batterij is groot genoeg voor een smartphone - 3000 mAh. Bij actief gebruik van de telefoon is het genoeg voor de hele dag.

Beeld
Beeld

Wat betreft de extra elementen, er is een ingebouwde vingerafdrukscanner, versnellingsmeter, lichtsensor, nabijheidssensor, kompas. De smartphone draait op het Android 8.0 besturingssysteem, EMUI 8.

Aanbevolen: