Hoe Jimm . Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Jimm . Te Installeren
Hoe Jimm . Te Installeren

Video: Hoe Jimm . Te Installeren

Video: Hoe Jimm . Te Installeren
Video: Fitting of Home Gym SP or Home Gym Lifeline 2024, Mei
Anonim

De ICQ-service is wijdverbreid en is een nieuw communicatiemiddel geworden. Nu kunt u niet alleen met behulp van een computer communiceren via instant messages. Veel mobiele apparaten die Java ondersteunen, hebben ook toegang tot ICQ, voornamelijk dankzij de Jimm-messenger.

Hoe jimm. te installeren
Hoe jimm. te installeren

instructies:

Stap 1

Het installeren van Jimm verschilt niet van het installeren van een gewone Java-toepassing. Download de messenger van de officiële website of van andere gratis internetbronnen. Opgemerkt moet worden dat Jimm helemaal gratis wordt verspreid, dus je moet geen sms'jes sturen en voor het programma betalen. De middelen die aanbieden om de app te kopen zijn frauduleus.

Stap 2

Na het downloaden vanaf uw telefoon, opent u het gedownloade bestand en installeert u het. Als het downloaden vanaf een computer is uitgevoerd, gebruik dan de bestandsbeheerder van de telefoon om naar de juiste map te gaan waar Jimm is gedownload en voer het bestand uit met de.jar-extensie. Installatie voltooid.

Stap 3

Start het programma vanuit de map Toepassingen van uw telefoon. Voordat u verbinding maakt, moet u de toepassing zelf en de verbinding configureren. De belangrijkste parameters van het menu "Instellingen" bevinden zich onder de items "Interface" en "Verbinding" ("Netwerk").

Stap 4

Probeer verbinding te maken. Als de verbinding mislukt, experimenteer dan met het item "Verbinding". Probeer asynchrone overdracht, verbindingsonderhoud en beveiligde aanmelding in of uit te schakelen.

Stap 5

Voor een succesvolle Jimm-verbinding moet het internettoegangspunt zijn geregistreerd in de instellingen voor de internetverbinding van de telefoon. Anders mislukt de verbinding. Neem in dit geval contact op met de operator voor de juiste instellingen. Als je geen verbinding meer kunt maken, kijk dan naar de oplossing voor het probleem op internet. Misschien werkt de applicatie gewoon niet met dit telefoonmodel.

Aanbevolen: