De Parking Douche-app Van The Village Gebruiken

De Parking Douche-app Van The Village Gebruiken
De Parking Douche-app Van The Village Gebruiken

Video: De Parking Douche-app Van The Village Gebruiken

Video: De Parking Douche-app Van The Village Gebruiken
Video: Parking Douche App - The Village Magazine 2024, April
Anonim

Parking Douche is gemaakt door The Village, een elektronisch tijdschrift, om een specifieke categorie overtreders aan te pakken. Het belangrijkste doel van deze applicatie is het verminderen van het aantal automobilisten dat zich niet houdt aan de parkeerregels in de straten van de stad.

De Parking Douche-app van The Village gebruiken
De Parking Douche-app van The Village gebruiken

De Parking Douche-app is oorspronkelijk ontworpen om op mobiele apparaten te worden geïnstalleerd. Deze toestellen moeten werken onder het besturingssysteem Google Android. De applicatie is momenteel beschikbaar op de officiële service van het bedrijf play.google.com. Iedereen kan het installeren, want het programma wordt gratis verspreid.

Om informatie over te brengen naar de officiële website van het project, is het noodzakelijk om de auto vanuit twee hoeken te fotograferen. In het eerste frame moet er een algemene achtergrond zijn waartegen de verkeerde positie van de auto op de rijbaan of op een andere plaats zichtbaar zal zijn. De tweede foto moet het autonummer bevatten. Na twee opnames wordt het kentekenbewijs automatisch geopend.

Vul hierin het autonummer in en geef de kenmerken van de carrosserie aan (kleur en type). De applicatie Parking Douche stuurt automatisch informatie naar de server, samen met het toevoegen van informatie over de geografische positie van het gefotografeerde voertuig. Deze technologie wordt gebruikt om foto's te sorteren. Gebruikers krijgen automatisch auto's te zien die zich in hun directe omgeving bevinden.

Bovendien zal deze informatie worden weergegeven op de officiële website van The Village magazine. Bezoekers van de bron zien een pop-upbanner waardoor het moeilijk is om de pagina te bekijken. De gebruiker kan doorgaan met het verspreiden van informatie via accounts in sociale netwerken of gewoon de banner sluiten.

Met de laatste updates kan de Parking Douche app geïnstalleerd worden op Apple toestellen (iPhone en iPad). De vereiste versie bevindt zich in de officiële App Store-service. In de nabije toekomst is het de bedoeling om soortgelijke programma's voor andere grote wereldmachten op te zetten.

Aanbevolen: