Alle Voor- En Nadelen Van De Samsung Galaxy Z Flip

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van De Samsung Galaxy Z Flip
Alle Voor- En Nadelen Van De Samsung Galaxy Z Flip

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De Samsung Galaxy Z Flip

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De Samsung Galaxy Z Flip
Video: ФИАСКО. Samsung Galaxy Z Flip спустя 10 дней / ОБЗОР / ПЛЮСЫ и МИНУСЫ Самсунг Галакси З Флип 2024, April
Anonim

Op 14 februari 2020 presenteerde Samsung Electronics een zeer interessante design-smartphone genaamd Samsung Galaxy Z Flip, die een langwerpig scherm heeft dat in tweeën vouwt in de stijl van een clamshell. Heb je zo'n smartphone nodig en heeft deze toekomst?

Alle voor- en nadelen van de Samsung Galaxy Z Flip
Alle voor- en nadelen van de Samsung Galaxy Z Flip

Ontwerp

Het is echt ongebruikelijk en valt niet samen met het concept van populaire smartphones. Het heeft een langwerpig scherm dat dubbelgevouwen kan worden in een clamshell-formaat. Het scherm is bedekt met glas en het scharnier is flexibel genoeg om het apparaat in verschillende posities vast te zetten.

Uitgevouwen heeft de smartphone afmetingen van 74x168x7,2 mm. Het is het vermelden waard zijn lichte gewicht - slechts 183 gram, wat erg klein is voor een apparaat met zo'n groot scherm.

Beeld
Beeld

Het scherm klapt naar binnen, terwijl de buitenkant bedekt is met glas, dat meerdere kleurvariaties kent. Ondanks het feit dat de ontwikkelaar verklaart dat er geen problemen zijn tijdens het gebruik, wordt het ten zeerste afgeraden om het in dezelfde zak te dragen met kleingeld, sleutels of andere metalen voorwerpen - het glas kan gemakkelijk worden bekrast of gebarsten.

Buiten heeft de smartphone een extra scherm gekregen, maar deze is extreem klein en kan alleen de tijd weergeven. Om een foto te maken, moet de gebruiker de mobiele telefoon openen.

Beeld
Beeld

Camera

Het belangrijkste is dat de Samsung Galaxy Z Flip geen vlaggenschip is, maar eerder een concept. Deze telefoon zal niet worden uitgebracht in batches van meerdere miljoenen dollars, het bedrijf begrijpt dat vanwege de zwakke kenmerken en prijs de belangrijkste kopers fans zullen zijn. Om deze reden heeft de fabrikant besloten om niet de meest geavanceerde camera's te installeren.

Beeld
Beeld

De hoofdcamera heeft een extensie van 12 Mpx, de camera aan de voorkant - 10 Mpx. De eerste camera fungeert als hoofdlens en de tweede als groothoeklens. De kwaliteit van de foto's blijkt goed te zijn, maar als je analyses en vergelijkingen maakt met andere apparaten, begrijp je dat de modules niet op iets bijzonders kunnen bogen.

U kunt echter nog steeds een video opnemen in 4K 60 FPS-kwaliteit. De stabilisatie zou moeten werken, wat betekent dat handen schudden geen belemmering mag zijn om een vloeiende opname te maken.

Specificaties:

Dit is een redelijk krachtige en productieve smartphone. De interface werkt snel en tegelijkertijd soepel, mobiele games lopen niet vast of vertragen niet. Maar deze telefoon is duidelijk niet geschikt voor games - de schermparameters zijn niet door alle ontwikkelaars geoptimaliseerd en daarom moet u voorbereid zijn op het verschijnen van strepen in de bovenste en onderste delen van het scherm, of de extensie wijzigen via aanvullende software jezelf.

De processor is Qualcomm Snapdragon 855+, het aantal cores is 8. De smartphone is productief, maar qua vermogen zal het niet mogelijk zijn om de vlaggenschepen van 2020 te bestrijden. Dezelfde Meizu 17 bereidt zich al voor op release, die de Snapdragon 865 zal hebben. Samsung Galaxy Z Flip heeft ook goede eigenschappen voor een smartphone in 2019.

Maar van het aangename is het de moeite waard om de ondersteuning voor 5G, Bluetooth 5.0, te benadrukken. Het toestel kost 1.500 euro (125.000 roebel), wat veel meer is dan andere vlaggenschepen met dezelfde kenmerken.

Aanbevolen: