Wat Is Telefoonsynchronisatie

Inhoudsopgave:

Wat Is Telefoonsynchronisatie
Wat Is Telefoonsynchronisatie

Video: Wat Is Telefoonsynchronisatie

Video: Wat Is Telefoonsynchronisatie
Video: What is PHONE-SYNC? What does PHONE-SYNC mean? PHONE-SYNC meaning, definition & explanation 2024, Mei
Anonim

Synchronisatie is een onderdeel van het leven geworden. De ontwikkelingen van wetenschappers en het leger "bereikten" en mobiele apparaten. Synchroniseren op je telefoon kan een aantal alledaagse problemen oplossen.

Wat is telefoonsynchronisatie
Wat is telefoonsynchronisatie

Synchronisatiegeschiedenis

Synchronisatie werd voor het eerst gedemonstreerd op een softwarebeurs in de Zwitserse hoofdstad Bern in 1985. Er werd een verbinding tot stand gebracht tussen twee programma's die een groot aantal wiskundige bewerkingen uitvoeren en voortdurend gegevens met elkaar uitwisselen. Het was toen al duidelijk dat synchronisatie zijn toepassing zou vinden in wetenschap en technologie.

In de jaren 90 van de vorige eeuw werd synchronisatie gebruikt door het Amerikaanse leger om supersonische Stealth-jagers te coördineren. De coördinaten van de jager werden naar de satelliet verzonden en terug ontving deze informatie over alle gesynchroniseerde vliegtuigen.

In 1998, tien jaar na de "uitvinding", begon synchronisatie te worden gebruikt in de ontwikkelingen van het wereldberoemde bedrijf Motorola.

Contacten synchroniseren

Sinds de introductie van compacte mobiele telefoons is het leven van zakenmensen over de hele wereld ingrijpend veranderd. Altijd in contact zijn is niet langer een luxe, maar een noodzaak. Veel ondernemers en managers zijn afhankelijk van telefoonboekcontacten. Maar de telefoon kan kapot gaan, hij kan gestolen worden. Vaak, in dergelijke negatieve situaties, zijn de contacten van de mobiel het meest spijtig.

Synchronisatie kan het probleem van het opslaan van contacten oplossen. Er zijn applicaties en online diensten om contacten met een computer te synchroniseren. Deze dienst wordt ook door veel mobiele operators aangeboden ("Tweede geheugen").

De populaire applicatie voor het synchroniseren van computers en mobiele apparaten Sinchronet. Het maakt het niet alleen mogelijk om telefoonboekgegevens te beschermen en te kopiëren, maar ondersteunt ook de uitwisseling van notities en bestanden. Sinchronet is volledig gratis software door een team van onafhankelijke programmeurs. De contactsynchronisatieservice ondersteunt populaire mobiele platforms iOS, Android, Windows Phone. Het kan zelfs worden gebruikt met een telefoon zonder een "geavanceerd" besturingssysteem - Sinchronet kan worden gedownload als een Java-toepassing.

Cloud diensten

Moderne smartphones voeren steeds meer handige functies uit. Nu kan een mobiele telefoon een persoon verbinden met zijn computers en bestanden. Cloudservices zijn een van de veiligste en gemakkelijkste manieren om op uw telefoon te synchroniseren.

Cloudservices bieden ruimte op hun server voor het opslaan van gebruikersinformatie en het synchroniseren van mobiele apparaten met een computer. Dropbox, Amazon. Box, Google. Drive en Yandex. Disk bieden gratis gigabytes aan opslagruimte.

Om uw telefoon via de cloudservice te synchroniseren, moet u de registratieprocedure doorlopen en de "cloud"-client op uw mobiele apparaat installeren. U kunt clients installeren op al uw apparaten (telefoon, tablet, laptop, desktop). Als u de informatie op een van de apparaten wijzigt, worden de wijzigingen in realtime op alle andere apparaten opgeslagen.

Aanbevolen: