Wat De MegaFon Mint-smartphone Kan Doen?

Wat De MegaFon Mint-smartphone Kan Doen?
Wat De MegaFon Mint-smartphone Kan Doen?

Video: Wat De MegaFon Mint-smartphone Kan Doen?

Video: Wat De MegaFon Mint-smartphone Kan Doen?
Video: Megafon Mint - Мини-обзор Android смартфона на Intel Atom 2024, Mei
Anonim

Onlangs hebben veel mobiele bedrijven hun activiteiten uitgebreid. Ze nemen met name geen genoegen meer met het louter aanbieden van communicatiediensten, ze beginnen actief deel te nemen aan de productie van merktelefoons met hun eigen logo. Het bedrijf MegaFon was geen uitzondering, omdat het samen met Intel een gemeenschappelijk geesteskind had gecreëerd - de MegaFon Mint-smartphone.

Wat de MegaFon Mint-smartphone kan doen?
Wat de MegaFon Mint-smartphone kan doen?

Mobiele operator MegaFon begon medio augustus 2012 met de verkoop van de MegaFon Mint-smartphone. Het kan worden gekocht in de merkwinkels van het bedrijf en in de online winkel van de exploitant is de prijs van het apparaat 17.990 roebel.

De MegaFon Mint-smartphone was uitgerust met een Intel Atom Z2460-processor, geklokt op 1,6 GHz. Het ondersteunt ook Hyper-threading-technologie, waardoor de processorkern twee threads met instructies tegelijk kan verwerken.

Met de ingebouwde Intel XMM 6260-modem kun je verbinding maken met verschillende mobiele netwerken, waaronder de HSPA+-standaard. De frequentie van het grafische apparaat van de smartphone is 400 megahertz, wat zorgt voor een hoogwaardige weergave van informatie die op het scherm wordt weergegeven.

De telefoon heeft 16 gigabyte intern geheugen en één gigabyte RAM. Het toestel is uitgerust met een 4,03-inch scherm met een TFT-matrix met een resolutie van 1024×600 pixels. De smartphone heeft de mogelijkheid om via Bluetooth, Wi-Fi en NFC informatie uit te wisselen met verschillende apparaten. Bovendien ondersteunt het WiDi, een standaard voor multimediasignaaloverdracht.

Het model is voorzien van een 8 megapixel camera, waarmee je ook video's in Full HD kwaliteit kunt schieten. Een kenmerk van de camera is de continue fotografiemodus: door deze te selecteren kan de gebruiker tot tien beelden per seconde maken. Daarnaast heeft de nieuwe gadget een frontcamera met een resolutie van 1,3 megapixels.

Het toestel weegt 124 gram en maakt gebruik van micro-simkaarten. De smartphone werkt op basis van het populaire Android 2.3 OS. In de gespreksmodus gaat de batterij acht uur mee, om op internet te surfen - vijf uur.

Het hardwareplatform van de MegaFon Mint smartphone heet Medfield. Het heeft een x86-architectuur, terwijl de meeste moderne smartphones zijn uitgerust met processors op basis van de ARM-architectuur. Naast Rusland is de telefoon in een aantal andere landen verkrijgbaar, maar daar wordt hij onder andere namen verkocht - in India wordt het toestel bijvoorbeeld aangeboden als Lava Xolo X900.

In termen van parameters en mogelijkheden voldoet de nieuwe smartphone volledig aan alle vereisten voor apparaten van deze klasse, daarom zal er zeker veel vraag naar zijn bij klanten.

Aanbevolen: