Alle Voor- En Nadelen Van Honor 20 Pro

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van Honor 20 Pro
Alle Voor- En Nadelen Van Honor 20 Pro

Video: Alle Voor- En Nadelen Van Honor 20 Pro

Video: Alle Voor- En Nadelen Van Honor 20 Pro
Video: Обзор и опыт использования Honor 20 Pro: Стоит ли переплачивать? 2024, April
Anonim

Vorig jaar hield Honor in Londen een presentatie van nieuwe smartphonemodellen, waaronder de Honor 20 Pro. Maar is het de aandacht van de consument waard en is er behoefte aan?

Alle voor- en nadelen van Honor 20 Pro
Alle voor- en nadelen van Honor 20 Pro

Ontwerp

Het uiterlijk van de Honor 20 Pro ziet er behoorlijk solide en streng uit. De gradiëntcoating op de achterkant glinstert fel in de zon. Dankzij de afmetingen 155 × 74 × 8, 4 mm ligt de smartphone erg goed in de hand en glijdt niet weg. Omdat het gewicht vrij klein is - slechts 182 gram, wordt de hand het werken met het apparaat niet moe.

Beeld
Beeld

Een belangrijk nadeel is echter de cameramodule, die sterk uit de body steekt. Hierdoor ontstaan er krassen en beschadigingen, dus een hoesje is essentieel voor een smartphone.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

De vingerafdrukscanner is ingebouwd in de aan/uit-knop van de smartphone. Het werkt snel genoeg, reageert vrijwel direct op de vinger en heft de blokkade op.

Beeld
Beeld

Aan de voorkant zit de camera in de linker bovenhoek. Door de afwezigheid van frames en "knal" beslaat het scherm 91 procent van het gehele oppervlak van het frontpaneel.

Beeld
Beeld

Het apparaat is niet beschermd tegen vocht en stof. Het apparaat ondersteunt de mogelijkheid om met twee simkaarten te werken, maar het ondersteunt niet eens een microCD-geheugenkaart van eigen productie, wat nogal vreemd is.

De smartphone is verkrijgbaar in twee kleuren: Phantom Blue en Phantom Black.

Beeld
Beeld

Camera

De camera aan de voorkant heeft 32 MP, er is elektronische stabilisatie, maar er is geen autofocus. Wat betreft de hoofdcamera, deze heeft vier lenzen: 48 Mp (f / 1, 4) + 16 Mp (f / 2, 2) + 8 Mp (f / 2, 4) + 2 Mp (f / 2, 4) … De eerste lens is gecoat, deze is nodig voor laser autofocus en optische stabilisatie. De tweede module is ultragroothoek. Het is nodig voor meer dekking.

Beeld
Beeld

De derde module maakt gebruik van een telelens. Dankzij hem kun je meerdere keren op het object inzoomen. Tegelijkertijd zal de kwaliteit blijven en vrij hoog zijn.

Beeld
Beeld

Wat video's betreft, kan de hoofdcamera in 4K-kwaliteit opnemen met een frequentie van 30 frames per seconde. Als we HD (1080p) beschouwen, dan zal hier de frequentie toenemen tot 60 frames per seconde. De video toont extreem goede details en een uitstekende autofocus, die bijna foutloos werkt.

Beeld
Beeld

Specificaties:

De smartphone draait op een acht-core SoC Huawei Kirin 980 in combinatie met een GPU Mali-G76 MP10. Het RAM-geheugen van de telefoon is 8 GB, het interne geheugen is 256 GB, maar het zal niet mogelijk zijn om dit uit te breiden, aangezien de Honor 20 Pro geen microSD-geheugenkaart ondersteunt.

Er is geen 3,5 mm-poort voor bedrade hoofdtelefoons, terwijl er NFC is. De telefoon heeft een extreem grote 4000mAh-batterij met SuperCharge-ondersteuning. Het apparaat kan de hele dag actief worden gebruikt en wordt pas aan het einde van de dag ontladen.

Aanbevolen: